Zirvede Haber

DRÄGER TÜRKİYE’DE İKİ YENİ ATAMA

DRÄGER TÜRKİYE’DE İKİ YENİ ATAMA
134 yıldır “Yaşam için Teknoloji” anlayışını benimseyerek medikal ve korunma teknolojileri alanlarında ürün ve çözümler üreten Dräger, Türkiye’deki yönetim kadrosunda kadın yönetici sayısını gün geçtikçe artırıyor.

 

Etkin olduğu medikal ve korunma teknolojileri alanlarında “Yaşam için teknoloji” anlayışıyla ilerleyen Dräger, Türkiye’de iki önemli atamaya imza attı. Dräger Türkiye Finans Direktörü ve Uyum Sorumlusu Özgür Yarar, Dräger İberya (İspanya & Portekiz) Finans ve Operasyon Direktörü pozisyonuna atandı. Boş kalan Dräger Türkiye Finans Direktörü pozisyonuna ise son 15 yıldır 3M’de çalışan Bahar Sarıoğlu getirildi. Kadınların iş hayatında aktif rol almasını destekleyen ve çalışanlar için eşitliği kucaklayan yaklaşımıyla Dräger, yönetici kadrosunu oluştururken de bu konudaki hassasiyetini yansıtıyor. Bu atama ile yönetim ekibindeki kadın yönetici oranı yüzde 70’e çıkmış oldu.

 

134 yıl önce Almanya’da kurulan Dräger, 50’den fazla ülkede hastane, itfaiye, kurtarma hizmetleri, devlet kurumları, madencilik ve diğer sektörlerde çalışan insanların hayatını korumayı, desteklemeyi ve kurtarmayı amaçlayarak hizmet veriyor.

 

 

ÖZGÜR YARAR KİMDİR?

 

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun olan Özgür Yarar, Henkel, Cognis Kimya, Autoliv ve Koton gibi önemli şirketlerde Finans Direktörü olarak çalıştı. Eğitimde devamlılığa önem veren Yarar, finans alanında uluslararası geçerliliği olan CMA, CFM ve DipIFR sertifikalarına sahiptir.

BAHAR SARIOĞLU KİMDİR?

Dräger Türkiye Finans Direktörlüğü’ne atanan Bahar Sarıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. 2008 yılından bu yana 3M’de farklı pozisyonlarda görev yapmış olan Sarıoğlu, uzun bir zamandır Finans Müdürü olarak çalışıyordu. Bahar Sarıoğlu’nun bankacılık deneyimi de bulunmaktadır. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ