Zirvede Haber

Bursa Kanser Derneği’den 2000 Kişilik Dev İftar

Bursa Kanser Derneği’den 2000 Kişilik Dev İftar

Bursa Kanser Derneği 1-7 Nisan Kanser Farkındalık Haftası nedeniyle, her yıl geleneksel hale getirdiği iftar programında bu kez kahraman savaşçıları ve depremzede aileleri ağırladı.

2000 kişilik rekor bir katılımla gerçekleşen iftar programı, Furkan Aydın Organizasyon’un yönetiminde Sultan Düğün Salonu’nda gerçekleşti.
Gönül Sofrası adlı iftar programına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra birçok siyasi partinin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve üyeleri katıldı.
Program açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Aysun Arslan, salonu hınca hınç dolduran katılımcılara teşekkür ederken;
kansere farkındalık vurgusu yaptı.
” Bir kişi fark ederse çok şey değişir, kanseri hep birlikte yeneceğiz. Bu kapsamda dernek olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bu akşamda böylesi anlamlı bir iftar programında desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkürlerimi sunuyorum. ” dedi.
Gerçekleşen iftar programında konuşan Alinur Aktaş; ” Bugün gördüğüm tablo beni derinden duygulandırdı bir yanda kanserle savaşan değerli hemşehrilerimiz bir yanda depremzede ailelerimiz ile aynı anda oruçlarımızı açma fırsatı bulduk. Ben böylesi bir organizasyonu üstlenen Dernek Başkanımız Aysun Hanım’ı yürekten kutluyorum. Böylesi programların artarak devamını temenni ediyorum. ” dedi.
Program Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın ve Bursa Kanser Derneği Başkanı Aysun Arslan’ın hayırseverlere plaket takdimi ile son buldu.
Gecenin kapanışında Nisa Türk Müziği Grubu sahne aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ