Zirvede Haber

Bir yanım enkaz altında ölü, bir yanım selde kayıp

Bir yanım enkaz altında ölü, bir yanım selde kayıp

Ekonomist Akademisyen Dr. Dilek Durak İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamayla İYİ Parti Bursa Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Dilek Durak İYİ Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı

Haber: Ebru Taşdemir   enbursa.com

2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sayılı günler kaldı. İYİ Parti Bursa’da peş peşe milletvekili aday adaylığı açıklamaları sürüyor.

Mudanya’da kurucusu olduğu DEVA Partisi İlçe Başkanlığı’ndan yönetimiyle birlikte toplu istifa ederek geçen yıl İYİ Parti’ye katılan Ekonomist Dr. Dilek Durak, İYİ Parti İl Başkanlığı’nda Bursa Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

‘ARTIK VATANA BİR KADIN ELİ DEĞSİN’

Durak, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen basın açıklamasında şunları söyledi;

“Her fırsatta bir “Cennet” olduğunu söylediğimiz ülkemize şöyle bir bakalım. Her tarafından adeta bir cehennem ateşi yükseliyor. Her yanında adeta bir çaresizlik çığlığı atılıyor. Bana soruyorlar, “Nasılsın” diye.
Ülkem gibiyim diyorum. Bir yanım enkaz altında ölü, bir yanım selde kayıp. Bir yanım öksüz, öbür yanım yetim. Bir yanım yaralı, öbür yanım darmadağın.

Fakat bu böyle devam edemez. Toparlanmamız lazım. Toparlayacak bir el, bir lider lazım. İşte bunun için ben istiyorum ki; artık vatana bir kadın eli değsin. Ben istiyorum ki; memlekete bir kadın zarafeti dokunsun. Ben istiyorum ki; millete bir kadın şefkatiyle bakılsın. Ben istiyorum ki; Anadolu’yu artık bir Ana yönetsin. İşte bunun için, genel başkanı saygın ve cesur bir kadın olan partimizde siyaset yapıyor olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla bu İYİ’lik hareketinin bir ferdi olmaktan da onur duyuyorum. Başta, liderimiz Sn. Meral Akşener olmak üzere, partimizin her kademesinde görevler almış çok kıymetli yol arkadaşlarımla, millet ve demokrasi hesabıyla çıkılan bu kutlu seferin zafere ulaşması adına yük almak, omuz vermek, sorumluluk üstlenmek için işte buradayım”

‘HEDEFİMİZ BİR YOLUMUZ AÇIK’

Konuşmasını sürdüren Durak, “Cesur bir anne, cesur bir kadın olarak cesur bir anne ve bir kadın liderin sayın Meral Akşener Genel Başkanımızın izinde, hep birlikte kazanmak adına yeni bir Türkiye için İYİ Parti misyon ve vizyonundaki Tomris’lerden biri olarak bu yola çıktık. Hırpalanmış Anadolu’muzun ana şefkatine ihtiyacı olduğu bir zamanda anlamlı bir günde; 14 Mayıs anneler gününde kaliteli toplum yetiştirmenin ustası, baş mimarı olan fedakâr ve cefakâr ‘Annelerimize’ seçim sonucunu hediye edeceğiz, seçmenin sesi olacağız ve Allah’ın izni ile bunu hep birlikte başaracağız.Bu vesileyle, ikametgahım olan Bursa ikinci bölgeden milletvekili aday adayı olduğumu ifade ediyor, hep birlikte yürüyeceğimiz yolun hem ülkemize, hem şehrimize, hem de partimize hayırlar getirmesini diliyorum. Başta Aday Adayı olan kadınlarımızı cesaretleri ve siyasete yılmadan devam ettikleri için kutluyor tüm Aday adaylarımıza ve teşkilatlarımıza başarılar diliyorum. Seçim sathı mahallinde ben ve çalışma arkadaşlarımın elimizden gelen desteği ortak hedefimiz için sonuna kadar vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Hedefimiz bir, amacımız bir, yolumuz açık, bahtımız aydınlık olsun. Hepinize teşriflerinizden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ