Zirvede Haber

Devleti Yüceltmediler Çökerttiler!

Devleti Yüceltmediler Çökerttiler!

İYİ Parti Bursa’da 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı açıklamaları hızla devam ediyor. İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Öğüt parti binasının önünde toplanan kalabalığa aday adaylığını açıkladı.

Haber: Ebru Taşdemir enbursa.com

2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sayılı günler kaldı. İYİ Parti Bursa’da peş peşe milletvekili aday adaylığı açıklamaları sürüyor.

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Öğüt Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

‘YAKLAŞAN SEÇİMLER CUMHURİYET VE DEMOKRASİ SAVAŞIDIR’

Mehmet Öğüt’ün açıklamaları şu şekilde;

“Kuvayi Milliye ruhuyla ben İYİ Parti‘ye 2017 senesinde katıldım. Kuruluşundan itibaren bu partinin bir neferi oldum. Umurbeyli olarak Umurbeyli olmaktan, cumhuriyete sahip çıkan bu köylü olmaktan gurur duyuyorum. Devleti yönetenlerin maalesef ki kurduğu ciddiyetsiz çalışmalar deprem bölgesinde gözlerimizin önüne devlet ciddiyeti olmayan ranta hizmet eden zihniyetin halkın yanında olması gerekirken maalesef buradaki kurumları boşalttıklarından dolayı halkımız yalnız kaldı.

Bizim birlik beraberliğimiz olmasaydı bu deprem bölgesindeki insanlarımız daha perişan olurdu ve buradan tekrar söylüyorum. Yüreği yakan Sinan Ateş cinayeti arkasına İYİ Partili olarak asla bırakmayacağız ve unutmayacağız. Vatan evlatlarının her zaman yanında olmaya yemin ettim. Yaklaşan seçimler seçim değildir arkadaşlar. Cumhuriyet, demokrasi savaşıdır. Çocuklarımızın geleceği içindeyiz, bu seçimi kaybetme diye bir lüksümüz yok. Bu seçimi mutlaka kazanmak zorundayız. Diploması olmayan, sahte diplomalarla. Çeşitli kamu kuruluşlarında makamlarında üçer beşer maaş aldılar. Bu hukuka, adalete karşı gelmektir. Ve bugün söylüyorum, bu insanların yargılanması lazım. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlerin yargılanması lazım. Yüksek Seçim Kurulu bir gün sokağa çıkmak yasağı yapıp deprem bölgesindeki sayım yapabilirdi. Maalesef yapmadı. Meclise gelirsem yargılanmanız için bizzat ben teklif vereceğim. Yargılanacaksınız kardeşim. Her Türk evladı vatana, millete sahip olacak. Eğitimli, bilinçli, ahlaklı gençler yetiştirmek zorundayız. Bursa 2. Bölge İYİ Parti Milletvekili Adayıyım. İYİ Parti demokrasi şöleni yaptı. Sandık koydu, her ilçeye sandık koydu ve her ilçede bu delegeler değil üyeler oy kullanacak. Ve tüm üyelere söylüyorum. Bu sandıklara gidin, teşrif edin, oyunuzu kullanın. Bugün o sandıklara sahip olun”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ