Zirvede Haber

Gelecek Bursa’da Milletvekilliği’nde “Yıldırım” İmzası!

Gelecek Bursa’da Milletvekilliği’nde “Yıldırım” İmzası!

2023 Milletvekilliği Seçimleri’nde Gelecek Partililerden adaylık yarışı! Gelecek Parti Yıldırım İlçe Başkan Yardımcısı Selami Çevik, 28’ci dönem için “Bende varım” diyerek görevinden istifa edip başvurusunu gerçekleştirdi.

Yıldırım İlçe Başkanı Ercan Sönmez; ” Kendisini tanımaktan memnuniyet duyduğum kıymetli ağabeyim, aziz dostum sayın Selami Çevik’in aday olması biz Yıldırımlıları gururlandırdı. Çalıştığımız süre içinde kalbi Yıldırım için atan ve günlük sorunlara bulduğu pratik çözümlerle gerek bizlerin gönlünde gerekse kamu kurum yöneticilerin vicdanlarında yer eden sayın Selami Çevik artık Bursa içinde söyleyecek sözleri olacaktır. Liderimiz genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun bizler için sorumluluk verdiği istikamette 14 mayısta başaracağız!” dedi.

Milletvekili aday adayı Selami Çevik; “Partimin sancağını dalgalandıracağım için heyecanlıyım. Beni her zaman ve her yerde milletimize görev hususunda teşviklerini esirgemeyen İlçe Başkanım sayın Ercan Sönmez’in şahsında tüm yönetimimizi ve gönüldaşlarımıza teşekkür ederim. Yıldırım’ın kronik hale gelen 29 ana sorununu iktidara geldikten sonra 2 yıl içinde çözeceğiz. Üvey evlat konumunda olan Yıldırımımızın tekrar ayağa kalkarak bir cazibe merkezi haline gelmesi için İlçe Başkanlığımızın ilmek ilmek işlediği tüm projeleri gerçekleştireceğiz. Milletimiz 21 yıllık saltanata son vererek Gelecek Kadrolarını iktidara getirecektir.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ