Zirvede Haber

KARACABEY HÜRRİYET; AK Partili Bursa Milletvekilleri Cumhurbaşkanımızın “Sorunu Çözün” Talimatına Rağmen Aylardır Bizden Köşe Bucak Kaçıyorlar!

KARACABEY HÜRRİYET; AK Partili Bursa Milletvekilleri Cumhurbaşkanımızın “Sorunu Çözün” Talimatına Rağmen Aylardır Bizden Köşe Bucak Kaçıyorlar!

Karacabey’e bağlı Hürriyet köylülerin arazilerine belediye el koymuş ve kısa bir süre öncede bir kısmını satmıştı. Karacabey Hürriyetliler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Bayram Efe konuyla ilgili; “Biz Bursa Hürriyet köylüleri, daha evvel TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’nde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’la görüşme imkânı bulmuştuk, Görüşme sonucu Cumhurbaşkanımız Bursalı milletvekillerimize görev vermiş ve bu sorunumuzun çözülmesini istemişti. Fakat sorunumuz çözülmedi. Bursa Milletvekilleri konuyu bilmelerine rağmen bizden köşe bucak kaçtılar.

Telefonlarımıza cevap vermediler. Üstelik tüm bunlara rağmen bizde intikam alır gibi hakkımızda yalan yanlış iftiralar atılmasına mani olmadılar. Konu Cumhurbaşkanımızın talimatına rağmen çözülmedi. Mecliste bize söz verdiler fakat sözlerinde de durmadılar. Sürekli zaman istediklerini konuyu çözeceklerini söylediler. Oyalanmaktan başka bir şey yapmadılar. En son belediye başkanlarının çözeceğini iletseler de o da hakkımızda iftiralarda bulunmaktan başka bir şey yapmadı. Konu kendi şahsi çıkarları olunca oldukça mahirler. Küçük! Bir örnek ben DOWNTOWN diyeyim gerisini siz getirin.

Maalesef belediye başkanlarımız konuya dikkate bile almadılar, KARACABEY belediye başkanı Ali Özkan HÜRRİYET köyü kadınımıza korumaları ile saldırttı Bizi karalamaya çalışıp meclise şikâyete gidenlerin hürriyet köylüsü kadınları olmadıklarını bile iddia etti, Bursa il yönetimi bu karalamalara sesiz kaldı ve hatta bizi ALİ ÖZKAN ilgilendirmez Ne haliniz varsa görün der gibi davrandılar. Bize söyledikleri tek şey medyada olmayın televizyonlara çıkmayın demeleri oldu.

Açgözlü bu rantçıları Cumhurbaşkanımıza değil Allah’a şikâyet ediyoruz. Köy muhtarlık sistemi öldürülemez Avrupa’nın kıskandığı bu sistem Osmanlıdan kalma bir gelenek ve en doğru köy idare biçimidir, Bu sebeple köy idare sistemi öldürülemez. Fakir ekmeğine el uzatanlara sesleniyorum Dedelerimizin Ahları peşinizi bırakmayacak 2 cihanda mahvı perişan edecektir. Yemin olsun bundan böyle nefesimiz enselerinde olacak. Bu rantçıların partisi, dini, ideolojisi farklı gibi gözükse de hepsinin kıblesi haramzadelik. Bundan böyle her hafta birini ifşa edeceğiz ve hiç birine gö açtırmayacağız. Bir yanda gariban köylünün alınteri çalınırken diğer yanda dikilen rezidanslarını gözlerinin içine sokacağız. Hodri meydan!” DEDİ.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ