Zirvede Haber

‘Cumhuriyet Halk Partisini Evim Biliyorum’

‘Cumhuriyet Halk Partisini Evim Biliyorum’

Gazeteci Yazar Özge Demir CHP Bursa Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Son zamanlarda tarafsız gazeteciliğin sembollerinden Özge Demir gönül verdiği CHP’den milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Perspektif’in yapımcısı ve sunucusu son zamanlarda programına aldığı birbirinden ünlü isimlerle adından sıkça duyuran başarılı gazeteci aday adaylığı konusunda yaptıgı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi:

‘Cumhuriyet Halk Partisini Evim Biliyorum’

“CHP’ ye, çocukluğumdan bu yana gerek ailevi gerek kişisel olarak bağlı olduğum için katılmak istedim. Cumhuriyet Halk Partisini evim ve altı okun tek temsilcisi bildiğim için bulunduğum medya organları ile bu düşüncemi daima dile getirdim.

Cumhuriyet rejimi gereği tek adam ve koordinasyon kıtlığı çekilen bu sistemin önüne geçmek, giderek bozulmakta olan laiklik gibi cumhuriyetin temel taşlarını yeniden yerine oturtmak ve ekonomik düzen alt üst edilirken, eğitim sisteminin körelmişliğin mücadelesini yapabilmek için CHP ye gönül verdim.

En büyük arzum özgür kadın, bilinçli toplum ve eşit yargı düzenini gelmesi. Bunu getirebilecek olan yine Atatürk’ün bizzat kurduğu Cumhuriyet Halk Partisidir.

Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyet Halk Partisi Bursa 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunuyor, hayırlar getirmesini diliyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ