Zirvede Haber

Sefa Ramazan Öztürk : ” Bu zor günleri beraber aşacağız,Yaralarımızı beraber saracağız”

Sefa Ramazan Öztürk : ” Bu zor günleri beraber aşacağız,Yaralarımızı beraber saracağız”

Son dönemlerde yükselişe geçen Ramonder Şirketinin Ceo’su Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Ramazan ÖZTÜRK geçtiğimiz günlerde medyaya önemli açıklamalar yaptı.

HABER SEDAT SARIKAYA


Basının “Depremler olduğundan bu yana neler yaptınız ve depremzedelere yönelik başka yapacağınız yardım projeleriniz var mı ve depremlerin ilk anından bu yana olan duygu ve düşünceleriniz neler ? ” sorusunu şu şekilde cevapladı “Son yüzyılın en büyük doğal afeti olan ve 11 ilimizi sarsan bu deprem ülkemizi derinden ve büyük bir acı ve yasa boğdu.Böyle büyük bir hadise karşısında bizlerde AFAD ve KIZILAY’a destek ve yardımda bulunduk, biz Türkiye’nin markasıyız bu toprakların insanı olduğumuz için iyi günde kötü günde her zaman birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor, nasıl ki TÜRKİYE CUMHURİYETİ devleti bizim oluşum ve büyümemize olanak sağlıyor destek veriyorsa biz de böyle bir zor günde şirket olarak devletimizin hükümetimizin ve derneklerimizin yanındayız, bu yüzden biz Afetin ilk gününden AFAD ve KIZILAY gibi kurumlarımıza yardımlarımızı yaptık ve belli bir döneme kadar online satışlarımızdan belli bir kısım parayı bu kuruluşlara aktarmayı planlıyoruz.

“TÜRKİYE DAHA GÜÇLÜ BİR DEVLET OLMA YOLUNDA”!

Türk milleti gerçekten vefakar cömert ve çok misafirperver bir millettir,
o yüzden yaralarımızı tez zamanda sarıp daha güçlü bir Türkiye daha güçlü bir devlet olma yolunda ve kendi markalarımızın daha güçlü ve kuvvetli bir şekilde bütün dünya pazarında kendini ifade etmesi için çalışıp, üretip, kuvvetli ve güçlü bir biçimde kenetlenip bir ve beraber olmalıyız. Depremde aramızdan ayrılan bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor ve kalan ailelerine sabır ve metanet diliyoruz, bu hepimizin acısı, yakın zamanda inşallah bunu aşacağız Ramonder Şirketi olarak yardımlarımızı yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz ülkemizin ve milletimizin yanındayız. …”

diyerek medyaya yaptığı önemli açıklamalarını bitirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ