Zirvede Haber

Yıldırım Kaymakamı Metin Esen Yıldırım Belediyesi Arama Kurtarma Ekibini Ziyaret etti.

Yıldırım Kaymakamı Metin Esen Yıldırım Belediyesi Arama Kurtarma Ekibini Ziyaret etti.
Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen deprem felaketin de arama kurtarma görevinde bulunan Yıldırım Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi bölgedeki çalışmalarını bitirerek Bursa’ya döndü.

Kahraman arama kurtarma görevlilerini ziyaret eden Yıldırım Kaymakamı Metin Esen bölgede gösterdikleri başarılardan dolayı kendilerini tebrik etti.

Deprem haberini alır almaz ekiplerin bölgelere intikal ettiğini dile getiren Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, “ Zorlu şartlarda çalışarak yüzlerce vatandaşımıza el uzattınız. Birçok insana dokunarak onların acısını azalttınız. Oraya kısa zamanda ulaşarak enkaz altında kalan vatandaşlarımızı kurtardınız.  Hepinize tüm aileler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Zorlu hava şartlarına rağmen ivedi bir şekilde bölgeye gittiklerini belirten Yıldırım Belediyesi Arama Kurtarma Ekip Lideri Ceyhun Eskioğlu, “ Yıldırım Belediyesi arama kurtarma ekibi olarak 47 kişilik bir ekip ile birlikte depremin ardından depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’a gittik. Bölgede depremin yarattığı yıkım çok fazlaydı. Fakat devletin tüm kurumları bölgede seferber olmuş vaziyette idi. Böyle bir yıkım ve afet dünya üzerinde eşi benzeri rastlanmamış bir durum diye düşünüyorum. 15 gün boyunca gerçekleştirdiğimiz arama kurtarma faaliyetlerinde 10 vatandaşımızı enkaz altından sağ çıkardık” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ