Zirvede Haber

Let’s Be Child’dan, depremzede çocukların yararına oyuncak seferberliği kampanyası

Let’s Be Child’dan, depremzede çocukların  yararına oyuncak seferberliği kampanyası

Ticaret Bakanlığı’nın ‘Deprem Yardımlaşma Seferberliği’ne dahil olan yerli oyuncak markası Let’s Be Child’, düzenlediği oyuncak seferberliği kampanyasıyla depremzede çocukların yaralarının sarılmasına katkıda bulunuyor.

Türkiye’nin yerli oyuncak markası ‘Let’s Be Child’, Ticaret Bakanlığı’nın başlattığı ‘Deprem Yardımlaşma Seferberliği’ne katılarak depremzede çocukların yaralarının sarılmasına katkıda bulunmak için oyuncak seferberliği başlattı.

Ticaret Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliği ile düzenlenen seferberliğe, online oyuncak bağışı kampanyasıyla dahil olduklarını söyleyen Enfal Oyuncak CEO’su Furkan Karaduman, web sitelerinden satın alınarak bağışlanan oyuncakların deprem bölgesine ulaşmasını hedeflediklerini söyledi. Kampanyayı resmi kurumlar aracılığıyla yürüttüklerini belirten Karaduman “Düzenlediğimiz online oyuncak bağış kampanyasını hiçbir kar gütmeden maliyetine gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızı www.letsbechild.com sitemizden alışveriş yaparak bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Bağış yoluyla satın alınan oyuncaklar TIR’larla Kızılay ve Afad’ın depolarına gidecek. Oyuncaklar, bu resmi kurumlarımız aracılığıyla çadırkentlere ve çocuklara ulaştırılacak. Bu kampanyaya katılan tek oyuncak markası olarak depremzede çocukların yaralarını bir nebze de olsa sarmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Uzmanların depremzede çocukların yaşadıkları travmayı oyuncaklar yardımıyla atlatabileceklerini ifade eden Furkan Karaduman, depremden etkilenen çocukların oyun oynamalarının bu süreçteki öneminin altını çizdi. Konuyla ilgili konuşan Karaduman “Bu afetin, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın psikolojilerini ve hayal dünyalarını olumsuz etkilediği gayet açık. Bu yüzden uzman psikolog ve pedagoglarla  bölgedeki çocukların yıkılan dünyalarını yeniden inşa edebilmek adına harekete geçme kararı aldık ve böyle bir kampanya düzenledik. ‘Let’s Be Child’ oyuncakları, pedagoglar tarafından da tavsiye edilmesi sebebiyle bağış yapacakların amacına hizmet eden bir marka olarak dikkat çekiyor” dedi.

www.enfaloyuncak.com.tr     www.letsbechild.com

Enfal Oyuncak ve ‘Let’s Be Child’ hakkında:

Enfal Oyuncak, 1992 yılından bu yana oyuncak üretimi, satışı, ithalatı ve ihracatı ile oyuncak sektöründeki faaliyetlerine devam ediyor. 2018 yılında Bahaş Holding’in ortak olmasıyla beraber daha da güçlenen Enfal Oyuncak, yenilikçi vizyonuyla hızla büyümesini sürdürüyor. Enfal Oyuncak, ‘sağlıklı oyuncak ilkesini benimsemiş ve bu kararlıkta ürünler üreten bir firma olarak çalışmalarını yürütüyor. Uluslararası test laboratuvarlarında test edilerek onaylanmış hammadde ve boyaların kullanıldığı üretim anlayışıyla sağlıklı ve güvenli ürünler üreten firma, bebek ürünleri markası ‘Numio’ ve oyuncak markası ‘Let’s Be Child’ı çocuklarla buluşturuyor. Yenidoğan hediyeleri, eğitici oyuncaklar, motor becerisi ve duyu gelişimine yardımcı gereçler ve scooter gibi kategorilerdeki ürünleriyle sektöre değer kazandırıyor. Yıllık 1 milyon 500 bin adet oyuncak üretim kapasitesi olan marka, üretiminin yüzde 10’unu Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine ihraç ediyor. Bugüne kadar önemli markaların temsilciliğini de yürüten Enfal Oyuncak, 2020 yılında dünya çocuklarını hedefleyerek yerli ve milli oyuncak markası ‘Let’s Be Child’ı sektöre kazandırdı. Ağırlıklı olarak 0-3 yaş grubuna yönelik olarak üretilen ‘Let’s Be Child’ oyuncakları, ‘haydi çocuk olalım’ diyerek sadece Türkiye’de yaşayan çocukları değil tüm dünya çocuklarını kucaklamayı amaçlıyor. Sağlıklı oyuncak ilkesi çerçevesinde yüksek kalitede, dayanıklı, maksimum güvenli oyunları eğlenceli hale getiren ‘Let’s Be Child’ oyuncakları, toksin, kurşun boyası, phthalates, pvc ve benzer zararlı dış kaplamaları içermiyor. Avrupa Birliği tarafından (EU) EN71 standartlarına uygunlukları akredite olmuş, uluslararası test kuruluşları tarafından test edilip onaylanan ‘Let’s Be Child’ ürünleri, hali hazırda e-bebek, Toyzzshop, Armağan, Civil ve LC Waikiki gibi seçkin zincir mağazaların yanı sıra piyasadaki toptancı ve perakende noktalarına da ürün tedariğinde bulunuyor. Marka, ayrıca discount market zincirleri ve tüm online platformlarda satışa sunuluyor.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ