Zirvede Haber

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi’nden muhtarlara ‘Aile Okulu’ eğitimi

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi’nden muhtarlara ‘Aile Okulu’ eğitimi
Yıldırım Halk Eğitim Merkezi’nden muhtarlara ‘Aile Okulu’ eğitimi

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen Aile Okulu Projesi kapsamında aileler için verilen eğitimlerin yanında, muhtarlara yönelik eğitimlerde verilmeye devam ediyor.
Bu proje kapsamında 40 bin muhtar Sosyal Duygusal Beceri Gelişimi, Aile İçi İletişim Becerileri, Bilinçli ve Güvenli Teknoloji Kullanımı, Çatışma ve Stres Yönetimi, Ahlaki Gelişim, Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite, Ailede İlk Yardım, Trafik gibi birçok alanda verilen eğitimden yararlandı.
Yıldırım Halk Eğitimi Merkezi, Aile Okulu Projesi kapsamında, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nazım YILDIZ, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin SAK ve Yıldırım İlçesinin Mahalle Muhtarlarının yoğun katılımı ile muhtarlara yönelik eğitimi gerçekleştirdi.
Eğitime katılım sağlayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nazım YILDIZ, ‘İşbirliği içerisinde her şeyi halledeceğiz. Yeter ki çalışmaya gönüllü olalım, görevlerimizi yerine getirelim’’ dedi.
Yıldırım Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa KORKMAZ ise, Yıldırım ilçesinde açılan kurslarla ilgili muhtarları bilgilendirerek, ‘’ Hizmet tek taraflı olacak bir şey değil. Hep birlikte çalışarak, kaliteli bir hizmet verelim istiyoruz’’ dedi.
Kahvaltı sonrası eğitimlerini almaya başlayan muhtarlara, Yıldırım Halk Eğitimi Merkezi öğretmenleri Bülent ACAR ve Yasemin MUTAF alanlarına dair dersleri uygulamalı ve soru cevap şeklinde işlediler.
Eğitim sonrası memnuniyetlerini dile getiren muhtarlar, doğru bildikleri birçok yanlışı görme fırsatlarının olduğunu ve sağlıklı iletişim için bu gibi projelerin önemli olduğunu belirterek, Yıldırım Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa KORKMAZ’ a ve eğitimi veren öğretmenlere teşekkürlerini ilettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ