Zirvede Haber

United Colors Of Benetton’dan Sıcacık Sevgililer Günü Hediyeleri

United Colors Of Benetton’dan Sıcacık Sevgililer Günü Hediyeleri
United Colors of Benetton Sonbahar-Kış koleksiyonu renkleri, kesimleri ve yumuşacık trikolarıyla kalpleri ısıtacak hediye seçenekleri sunuyor. Teddy kumaşların, renkli trikoların ve puf montların yer aldığı sezon tasarımları Sevgililer Günü için ideal hediye seçeneklerini oluşturuyor.

Her bedenin ve karakterin markası United Colors of Benetton Sonbahar Kış sezonunun en sıcak hediye seçeneklerini belirliyor. Uzun yıllara dayanan triko uzmanlığının gözler önüne serildiği sezonda yer alan farklı model, desen ve renklerdeki trikolar kalpleri feth ederken hem pastel hem de canlı renk seçenekleriyle hazırlanan dış giyim modelleri ve zengin aksesuar alternatifleri de sevgililer günü hediye seçenekleri arasında ön plana çıkıyor.

İster Kolejli İster Şehirli

United Colors of Benetton Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu geniş bir stil yelpazesine odaklanıyor. Modern ve şehirli tarzlardan klasik ve hatta kolej stillerine kadar her tarza uygun giyim ve aksesuar seçeneklerinin yer aldığı koleksiyonda; canlı renklerdeki puffer montlar, kareli dış giyim gömlekleri, oduncu desenleri ve kalın-renkli şeritli modern tasarımlar dikkat çekiyor. Kolej tarzı kazakların ve ince kalın sweatshirt alternatiflerinin de yer aldığı sezonda kış aylarının gözde aksesuarları; atkı-bere ve eldivenler farklı renk ve desen seçenekleriyle sevdiklerini hediyelerle mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

Sıcak ve Renkli

United Colors of Benetton DNA’sının renkler ve desenlerle yansıtıldığı Sonbahar- Kış Kadın Koleksiyonu’nda triko ve dış giyim tasarımlarının hakimiyeti dikkat çekiyor. Farklı kesim, kumaş ve modellerden oluşan dış giyim tasarımlarında hem pastel tonları hem de markanın simgesi haline gelen canlı renk alternatifleri kullanılıyor. Paltodan, puffer montlara sezonun trendi blazer ceketlerden teddy kabanlara kadar pek çok dış giyim seçeneğinin sunulduğu koleksiyonda birbirinden farklı tarzlara hitap eden çok sayıda triko, süveter ve hırka modelleri de yer alıyor.

Aksesuar zenginliğiyle ön plana çıkan kadın koleksiyonunda çok sayıda atkı, bere ve eldivenin yanı sıra kol ve telefon çanta modelleri de bulunuyor. Sezonun öne çıkan aksesuar trendi ise; üst giyim trikolarıyla aynı desende, takım olarak hazırlanan yüzün orta bölgesi hariç boyun-baş ve kulakları aynı anda kapatan bere tasarımı oluyor.

United Colors of Benetton Kadın ve Erkek Koleksiyonları tüm Benetton mağazalarında ve benetton.com.tr adresinde Sevgililer Günü’nde sevdiklerini hediyeleriyle mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

Benetton Grup, 5.000’den fazla mağazası ile dünyanın en önemli pazarlarında faaliyet gösteren, dünyanın en tanınmış şirketlerinden biridir. Geleceği planlayan, bugünü yaşayan, çevreye ve insan onuruna saygı gösteren grup, dönüşüm içinde olan toplumlara karşı da sorumluluk duygusuyla hareket eder. Değişim ve yenilikler üzerine esnek ve küresel bir yapıya sahip olan Benetton; tarihi, renkleri, moda anlayışı, perakende satış mağazası devrimi, benzersiz satış ağları opsiyonları, sosyal sorumluluk bilinci ve kültürel tartışmalara değinmekten kaçınmayan evrensel iletişimiyle de sektörel ve toplumsal gelişimi destekler. Renk, moda ve demokratik fiyat politikasıyla konsolide bir kimlik sergileyen grup, benimsediği değerler ve iş tutkusuyla güçlü ve dinamik bir yapı oluşturur. United Colors of Benetton, satış ağının gelişimini de dünya çapında önemli bir yatırım programı ile destekler. Mağazalarını; koleksiyonların, renklerin ve tasarımların ilgi odağı olduğu ve giderek daha çekici hale gelen, dinamik ve etkileşimli bir perakende bağlamında sunmak için son derece modüler ortamlardan yararlanan Benetton, tarihi şehir merkezlerinde ve alışveriş merkezlerinde önemli konumlarda yer alır.

United Colors of Benetton Türkiye Hakkında:

1985 yılında Türkiye’ye ilk giren uluslararası hazır giyim markası olan Benetton, ülkedeki sektör gelişimine büyük katkı sağlamıştır. Koleksiyon yapısı, renkliliği ve canlılığı ile Türk kültürüne hızlı bir adaptasyon gösteren marka 35 yılı aşkın sektör tecrübesiyle Türkiye’de 49 mağaza ve 30 farklı satış noktasına sahiptir. Yüzde 100 pamuk, yüzde 100 yün gibi doğal hammaddeler ile üretimini sürdüren United Colors of Benetton, Green B adını verdiği sosyal sorumluluk projesiyle de sürdürülebilirlik çalışmalarına öncülük etmektedir.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ