Zirvede Haber

OSMANGAZİ İLÇESİNDE YENİDEN REFAH PARTİSİ RÜZGARI

OSMANGAZİ İLÇESİNDE YENİDEN REFAH PARTİSİ RÜZGARI

Genel Başkan Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Osmangazi 2. Olağan Kongresinde, kandil gecesi ve havanın soğuk olmasına rağmen Yeniden Refah’ın Milli Görüş sevdalıları salonu hınca hınç doldurdu.

Sevgi selinden Salona girmekte zorlanan Genel Başkan Sayın Dr. Fatih Erbakan, yaptığı konuşmasında Milli Görüş kriterlerine uygun olmayan ittifaklara mesafeli durduğunu bir kez daha dile getirdi.

Konuşması esnasında sözü sıklıkla ‘Başkan Erbakan’ tezahüratları ile kesilen Genel Başkanın, kongrede emeği geçenler ve Osmangazi İlçe Teşkilatı yönetimi ile tüm katılımcılara teşekkür etti.

Gecede söz alan Osmangazi İlçe Başkanı Yunus KOÇAK, Osmangazi teşkilatının tüm birimleri ile seçime hazır olduğunu ve Yeniden Refah Partisinin seçimlerde tahmin edilenden farklı bir oy potansiyelinin bulunduğunu dile getirdi.

Sözlerine Osmangazi İlçesinin 136 mahallesinde teşkilatlanmasının tamamlandığını, sandık müşahidlerinin tamamının atandığını söyleyerek devam eden Yunus KOÇAK, Osmangazi Teşkilatı ile Osmangazi ilçesinin seçimlere hazır olduğunu göstermiş oldu.

Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı ve 89 delegenin oy kullandığı Osmangazi İlçe Kongresi’nde seçmenler, mevcut İlçe başkanı Yunus Koçak ve yönetimi ile yola devam etme kararı aldı.

14 Mayıs’ta yapılması planlanan genel seçimde, bir çok ezber bozulacağa benziyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ