Zirvede Haber

Mali müşavirler final maçında sahanın tozunu attırdılar BSMMMO’da final maçı heyecanı

Mali müşavirler final maçında sahanın tozunu attırdılar BSMMMO’da final maçı heyecanı

BSMMMO 26. Geleneksel Futbol Turnuvası Emir Es Sezonu Gemlik’te oynanan son maçla final yaptı. Bu heyecana ortak olmak isteyen mali müşavirler de sahada top koşturan meslektaşlarını yalnız bırakmadı.

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Çevre Sağlık ve Spor Komisyonu’nun katkılarıyla bu yıl 26. düzenlenen geleneksel futbol turnuvasının final maçı Gemlik’te Akar Spor Tesisleri’nde oynandı.

BSMMMO 26. Geleneksel Futbol Turnuvası Emir Es Sezonu final maçı ilk olarak Kadın Futbol Takımı dostluk maçı ile başladı. 3.lük maçı ise Mavi Yıldızlar -Tekdüzen arasında gerçekleşti. Son olarak sahaya şampiyonluk maçı için çıkan Matrahsızlar – Rasyonel FC izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

Penaltılara kalan final maçını kazanan takım ise Rasyonel FC olurken, 2.lik kupası Matrahsızlar, 3.lük kupası Tekdüzen ve 4.lük kupası ise Mavi Yıldızlar’a gitti. Ayrıca kadın futbol takımına da kupaları verilirken, en iyi kaleci, gol krallığı ve centilmenlik dalında da kupalar sahiplerini buldu.

Turnuvanın final maçında konuşan BSMMMO Başkanı Hüseyin Halil heyecanlarını paylaşarak, turnuvaya ismi verilen ve pandemi döneminde hayatını kaybeden Emin Es’i memleketi Gemlik’te oynanan final maçı ile anarak sözlerine başlarken, bu yıl ki turnuvaya yenilikler ile başladıklarını ve  bundan sonra yeni sürprizlerin de olacağının altını çizdi. Başkan Halil, turnuvaya en başından beri gösterilen ilgiden dolayı da meslektaşlarına ayrıca teşekkürlerini iletti.

Başkan Halil’in konuşmasının ardından kupalar sahiplerini buldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ