Zirvede Haber

Volkan Atlas İkinci Single’ını Beğeniye Sundu

Volkan Atlas İkinci Single’ını Beğeniye Sundu

Küçük yaşlardan beri müziğe ilgi duyan ve İzmir eczacılık sektörünün tanınmış isimlerinden olan Volkan Atlas, ikinci single’ı Hükmen Galip’i müzikseverlerin beğenisine sundu.

Türkçe slow pop tarzındaki eserinin YouTube ve diğer dijital müzik platformlarında yayınlanmaya başladığını belirten Atlas, şarkının kırık bir aşk hikayesini anlattığını söyledi.

Söz ve müziği İzmirli dişhekimi Serdar Devrim Erkmen’e ait olan Hükmen Galip’in klip ve aranjesinin de Korat Eriş tarafından Ramp Müzik etiketiyle gerçekleştirildiğini kaydeden Volkan Atlas, klibin ise Alsancak’ta çekildiğini dile getirdi.

Müziğin kendisinde bir tutku olduğunu kaydeden Volkan Atlas, ilk çalışması Aşk Suçları’na gelen olumlu tepkiler üzerine daha iyisi için kollarını sıvadığını, hem yorum hem müzikalite anlamında daha çok çaba sarf ettiğini belirtti. Hiçbir emeğin karşılıksız kalmayacağını belirten sanatçı, ikinci single şarkısı Hükmen Galip’in yayınlanmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen çok büyük bir beğeni topladığını, büyük kitlelere ulaştığını ve dinleyicisin giderek arttığını vurguladı.

Müziğe amatör olarak yıllardır ilgi duyduğunu ve dost meclislerinde şarkı söylediğini anlatan Volkan Atlas, diş hekimi Serdar Devrim Erkmen ve Korat Eriş’in de önemli destekleriyle birlikte müzik yolculuğuna devam ettiğini söyledi.

Bir yandan şan dersleri almaya devam ettiğini ve repertuvar çalışmalarının da sürdüğünü dile getiren Atlas, yaz aylarına özel hareketli bir parçanın çalışmalarını da başladıklarını sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ