Zirvede Haber

Tchibo ile yıla sağlıklı ve mutlu bir başlangıç

Tchibo ile yıla sağlıklı ve mutlu bir başlangıç

Tchibo, yeni yılın temsil ettiği yeni başlangıçlar ve hedeflerden ilham alarak hazırladığı zengin koleksiyonuyla 2023’e sağlıklı, zinde ve mutlu bir giriş yapmanızı sağlayacak ürünler sunuyor.

Sürekli yenilenen temalarıyla birbirinden fonksiyonel ve şık ürünler sunarak müşterilerine farklı alternatifler sunan Tchibo; yılın ilk zamanlarında kendinizi yeniden keşfederken “Yeni Yıla Sağlıklı Bir Başlangıç” koleksiyonuyla size eşlik etmeye hazır.

2023 hedeflerinize sporu eklerken Tchibo’dan ilham alın

Tüm bedeni çalıştıran pilates ve spordan öte felsefi bir öğreti olan yoga; sizi zihinsel, bedensel ve ruhsal olarak desteklerken aynı zamanda da güçlendirecek. Özellikle yeni başlayanlar için yoga ve esneme hareketlerini pratikleştiren yoga seti, çok yönlü kullanımı sayesinde pilates egzersizleri için de yardımcı. Egzersizlerinize yeni bir soluk katacak denge tahtası ise vücudunuzun gücünü, çevikliğini ve koordinasyonunu artırmak için ideal bir seçenek. Esneme ve direnç egzersizlerini daha etkin bir şekilde yapmanızı sağlayacak esneme bandı da koleksiyonun dikkat çeken parçalarından biri. Spor yaparken size yardımcı olan ekipmanların yanında içinde rahat edeceğiniz doğru kıyafetleri seçmek de şart. Esnek yapısı sayesinde vücudu saran ribana tayt da egzersiz esnasında ihtiyaç duyduğunuz ideal hareket özgürlüğünü sağlıyor.

Vücudunuzu ve ruhunuzu dinlendirin

Sağlıklı yaşama doğru atılan adımlarda spor yapmak, dengeli beslenmek çok önemli olsalar da bedeni ve zihni dinlendirmek de bir o kadar önemli. Sizi hem konforlu hem de sıcacık tutacak pazen pijama, yumuşacık patik çorap ve kahveniz ile güne sakin bir başlangıç yapın ve kendinize zaman ayırın. Güzellik rutininin son zamanlardaki trendlerinden ve koleksiyonun da göz alıcı ürünlerinden yüz rulosunu kullanıp cildinizi rahatlatın. Sıcak ve soğuk kullanılabilen masaj küresi, yoğunluk seviyesine göre titreşim masajı uygulayan boyun masajı yastığı, yoğun bir gün veya antrenman sonrası ihtiyaç duyduğunuz rahatlamayı size sağlayabilir. Boyun kaslarını gevşeten ve her harekete ideal uyum sağlayan süngerli boyun yastığı ile de kendinizi şımartabilirsiniz.

Ürünlerin isimleri ve fiyatları

623729 Yoga Seti 399,00TL

647260 Tahta Denge FSC 100%

647258 Bant Esneme

654263 Tayt Ribana

654257 Pijama Pazen/Örme

654183 Çorap Patik

613146 Yüz Rulosu 199,00TL

618559 Masaj Küresi 189,00TL

618496 Yastık Boyun Masaj 599,00TL

619486 Yastık Boyun Viskoelastik Sünger 299,00TL

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ