Zirvede Haber

SÖMESTR TATİLİNDE BUZ PİSTİ ve RENKLİ ATÖLYELERİYLE AİLELER İÇİN GÜN BOYU EĞLENCENİN ADRESİ KÜÇÜKÇİFTLİK PARK!

SÖMESTR TATİLİNDE BUZ PİSTİ ve RENKLİ ATÖLYELERİYLE AİLELER İÇİN GÜN BOYU EĞLENCENİN ADRESİ KÜÇÜKÇİFTLİK PARK!

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, yarıyıl tatili boyunca ailelerin uğrak yeri olacak! Açık alana kurduğu buz pistiyle en eğlenceli kış aktivitelerinden biri olan buz patenini şehrin merkezine getiren KüçükÇiftlik Park, sömestr döneminde her gün gerçekleşecek eğlenceli ve öğretici atölyelerle de çocukların tatiline renk katacak. Ailelerin yeme içme alanında kış lezzetlerinin tadını çıkarabildiği KüçükÇiftlik Park’ta aynı zamanda sihirbazlık ve köpük balon gösterileri de gerçekleşecek. Kış boyunca açık olan buz pistinin ve sömestr döneminde her gün 13.00’ten itibaren farklı başlıklarla düzenlenecek etkinliklerin biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Kış döneminde kapalı mekâna geçiş yaparak konserleri kış sahnesinde gerçekleştiren KüçükÇiftlik Park, açık alana kurduğu buz pistinin yanı sıra yarıyıl tatili boyunca farklı yaş gruplarından çocuklara yönelik düzenlediği atölye çalışmalarıyla da aile boyu eğlencenin adresi olacak. 21 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında her gün 13.00’ten itibaren KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenecek etkinlikler; Bez Bebek Atölyesi, Doğadan Sanata, Duyusal Oyun: Kil Atölyesi, Geri Dönüşüm Oyuncak Yapımı Atölyesi, Geri Dönüşümden Kış Atölyesi, Gizemli Resim Atölyesi, Kar Küresi Yapımı Atölyesi, Maske Yapımı Atölyesi, Oyuncağımı Tasarlıyorum Atölyesi, Slime Atölyesi ve Şövale – Tuval Çalışması Atölyesi başlıklarıyla gerçekleşecek. Çocuklar ve aileleri hep birlikte sihirbazlık ve köpük balon gösterilerinin de keyfini çıkarabilecekler.

KüçükÇiftlik Park’ın şehrin ortasında kurduğu buz pisti yarıyıl tatilinden sonra çarşamba, perşembe ve cuma günleri 14.00-22.00; haftasonu ise 12.00-00.00 saatleri arasında açık kalmaya devam edecek. Dileyen ziyaretçilerin paten kiralayarak kayabildikleri KüçükÇiftlik Park’ın buz pistinde, ilk defa buz pateni yapacak olanlar ise deneyimli eğitmenlerden temel paten kayma eğitimi alabiliyor. Yeme içme alanlarında ise kış lezzetleri misafirlerin damaklarına hitap ediyor.

Bilgi için:         instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

URU HAKKINDA:

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ