Zirvede Haber

DEVA BURSA’DAN ANKARA ÇIKARMASI!

DEVA BURSA’DAN ANKARA ÇIKARMASI!

Türkiye’de bir ilke imza atarak seçim öncesi, iktidara geldiklerinde neler yapacaklarını taahhüt ettikleri Eylem Planlarını bir bir kamuoyuna duyuran DEVA Partisi, hazırlanan 22 Eylem Planını 15 Ocak 2023 tarihinde Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla Ankara’da yapacağı lansman ile tüm Türkiye’ye duyurmaya hazırlanıyor.

HABER OSMAN ÇETİN

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığıda bu ilke ortak olmak maksadıyla tam kadro Ankara çıkarmasına hazırlanıyor. Lansman hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Serkan Özgöz; “DEVA Partisi Genel Başkanımız Ali Babacan’ın şahsiyeti ve bakanlık tecrübesi gereği popilizmden uzak şikayet odaklı siyasetten uzak çözüm odaklı siyaset yapmaya çalışan, iktidara talip olan bir parti. Bu nedenle iktidarımızda ne zaman ne yapacağımızı, yapacaklarımızı nasıl yapacağımızı, hangi bütçe ile yapacağımızı hazırladığımız Eylem Planlarımız ile yazılı olarak kamuoyuna duyurduk. Tarımdan, Sanayiye, Hukuktan, Gençliğe her türlü soruna çözümlerimiz hazır.

Yarında bu hazırlıklarımızı tüm teşkilatlarımızın katılımıyla tüm Türkiye’ye bir kez en güçlü şekilde duyuracağız. Bizler Bursa teşkilatı olarak yoğun bir katılım ile Ankara’da olacağız. Tüm Türkiye’yi, Bursalı hemşehrilerimizi bu heyecanımıza ortak olmaya davet ediyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ