Zirvede Haber

DEVLETİ KURMUŞ CHP, SAĞ’A TAPINIP SOL’U GÖRMEZDEN GELEMEZSİNİZ.

DEVLETİ KURMUŞ CHP, SAĞ’A TAPINIP SOL’U GÖRMEZDEN GELEMEZSİNİZ.

Geçmiş dönem CHP Parti Meclis Üyesi Güler Buğday’dan okunması gereken bir analiz! Buğday;

Ülkeyi on yıllardır sağ anlayışın temsilcileri yönettiler sonucu hep birlikte acı ve utanç içinde yaşıyoruz.
Ne yazık ki sol/sosyal demokrat olan veya olması gereken partimizde “Solcuyum, Devrimciyim, İlericiyim, laik anlayışın vazgeçilmez savunucuyum” demek unutuldu hatta maksatlı unutturuluyor.
Ülkemdeki tüm renkleri, düşünceleri, inanışları veya kökenleri eşit yurttaş olarak görmek ve kucaklaşmak doğru yöntemken yapılmıyor nden?
Ancak bu günlere gelinmesinin mimarlarını, sorumlularını baş tacı ederek sürekli ödün vermek ve hataları kutsamak asla kabul edilemez çünkü bu yol yanlıştır.
Birlikte olmak, saygılı ve iyiniyetli kucaklaşmak güzel ve saygındır ama tek kolla kucaklaşma olmaz hala bunu bile anlamadan seçim atmosferine girildi.
Salı günü Genel Başkan Kılıçdaroğlu, solu ağzına almadan abartarak uzun uzun “ülkücü” güzellemeleri yapması benim canımı yaktı.
Solda gördüğüm veya sanıp e saygı duyduğum vekillerimiz bile asla CHP’ye oy vermeyecek olan fanatik ve faşizme öykünerek şiddete alkış tutan bir yapıya övgüler düzen genel başkanın her sözünü alkış yağmuruna tutular!!!!
Sevgili Dostlar, Yoldaşlar ve Canlar, son kamuoyu yoklamalarına bakın, halkları perişan eden, açlığa ve yokluğa mahkûm eden, dış dünyada 2 kör kuruş para için ödün üstüne ödün veren Tek Adam yeniden oy yükseltiyor.
Ben buradan Millet İttifakını yok saymak ve birlikteliği bozmak amacıyla yazmıyorum.
Ancak aklın mantığın yolundan kopmadan, aralarında “biz birinci parti olacağız” diye yersiz ve zamansız yarışmalara itibar etmeden bir an önce demokrasi platformuna en geniş katılım veya birliktelik sağlanmalıdır.
Ülkemizi Ortadoğu karanlığına götürmekte kararlı Cumhur (!) ittifakına karşı sağ, sığ, gerici, bölücü, dayatmacı ve davranışların ülkenin felaketi olacağını görmeyenlere susarak ve mahkûm olarak başarılı olunamaz.
Uzatmak istemiyorum ama bu uyarıları yapmayı ve herkesin düşünmesini, tehlikeli gidişi fark edip uyarılarını yapmasını istiyorum.
Kötülere, ülkeyi soyup talan edenlere, halklara eziyet eden, saygı göstermeyen, bölen, parçalayan ve demokrasiyi ve anayasayı rafa kaldırıp faşizmi dayatanlara engel olmanın yolu:
Emekçilere, barıştan yana olanlara, eşit yurttaş kimliğini savunanlara, “hak hukuk adaleti” slogan olmaktan çıkarıp yaşamın garantisi konumuna getirenlere, laik anlayıştan hiçbir koşulda vazgeçmeyip her türlü şiddet ve baskıya karşı olup geçmişten ders alan ve özeleştiri verenlerle yol almak zorunluluktur.
CHP’nin saygı duyulan yürekli ve solda yer alan halkların umudu olan vekilleri olumsuzluklar karşısındaki suskunluğunuz bizleri sadece üzmüyor ürkütüyor.
Kimseyi kırmak ve incitmek istemiyorum ama endişe ediyorum
Her Salı günü grup toplantısında masalara vura vura sağa hatta ülkücülere övgüler dizerek içimizde de ülkücüler olduğunu söyleyip alkış alırken bende tek bir soru sormak istiyorum:
İçlerinden birisi bir akademisyen ve eski ülkü ocakları genel başkanı öldürüldü o halde içimizdeki, partimizdeki o saygın ülkücüler kimlerse neden bu siyasi cinayetleri kendi kimlikleri ile kınamıyorlar?
Hatta sürekli Genel Başkan sağdan helallik istiyor da o ülkücüler bizlerden neden helallik istemiyorlar?
Daha fazla hataları deşmek ve yaraları kanatmak istemiyorum ama yeter artık!!!!
Tek Adam yeniden güçleniyor.
Sağın, sığlığın, ülkücülerin ve saldıran bahçelinin vurucu timlerinin aslı orada onun için sağa daha fazla yaslanmadan solunuza bakın ve yüreklice ülkedeki tüm renkleri ve düşünceleri bir arada mücadeleye davet edin.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile özgür bir yaşam ve hakça paylaşılan bir düzende yaşayalım ve yaşatalım.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ