Zirvede Haber

BERTEKS, TEKSTİL TABANLI DUVAR KAĞITLARINI HEİMTEXTİL FRANKFURT’TA TANITACAK!

BERTEKS, TEKSTİL TABANLI DUVAR KAĞITLARINI HEİMTEXTİL FRANKFURT’TA TANITACAK!

İnovatif ürünleriyle hem teknik tekstil de hem de ev tekstilinde şık ve fonksiyonel ürünler sunan Berteks Tekstil, dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olan Heimtextil Frankfurt’ta inovatif tekstil uygulamaları ile yer alacak. Ürettiği kumaşlar Las Vegas’taki Bellagio Hotel ve Wynn Hotel’de, New YorkEmpire State’te, Los Angeles’taki Apple ofislerinde; akustik kumaşları dünya genelindeki birçok opera salonunda kullanılan Berteks Tekstil A.Ş, fuarda tekstil bazlı duvar kağıtlarını da tanıtacak.

Berteks Tekstil, ilham veren tekstil çözümlerini dünyanın en büyük ev tekstil fuarı Heimtextil Frankfurt’ta katılımcılarla buluşturacak. Ar-Ge Merkezi’nde geleceğin kumaşlarını tasarlamak üzere çalışmalarını sürdüren Türkiye’nin yüz yıllık köklü aile şirketlerinden Berteks Tekstil,  10 – 13 Ocak 2023 ta­rihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentin­deki Messe Frankfurt’ta düzenlenecek olan fuarda inovatif tekstil uygulamaları ile yer alacak.

BERTEKS’TEN DUVAR KAĞITLARINA YENİ YORUM: TEKSTİL TABANLI DUVAR KAĞITLARI MARKASI WALL

Zengin altyapısı ve son teknolojiye sahip üretim tesislerinde ürettiği kumaşlarıyla birçok alanda çözümler sunan Berteks, Tekstil Tabanlı Duvar Kağıtları markası WALL ile klasik duvar kaplamalarına alternatif sunuyor.

Doku, tasarım ve kullanım kolaylığını bir araya getiren tekstil tabanlı duvar kağıtları, ses ve ısı yalıtımı sağlamasıyla da öne çıkıyor. Yüzeylerinin kir tutmaması ve silinebilirliği ile kullanım kolaylığı da sağlayan yeni nesil duvar kağıtları, estetik görünümüyle dekorasyona şıklık katıyor.

Berteks Yönetim Kurulu Başkanı Berk Noyan konuya ilişkin açıklamasında “Bugün beş kıtada 55’i aşkın ülkede kumaşlarımız ve ürünlerimiz kullanılıyor. Ürünlerimize bir yenisini ekledik ve dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olan Heimtextil Frankfurt’ta tekstil tabanlı duvar kağıtlarımızı da tanıtacağız. Tekstil tabanlı duvar kağıtlarımız ile sıcacık, tertemiz ortamlarda dikkat çekici duvarlar vaat ediyoruz. Kısacası duvarlara farklı doku ve sanat ekliyoruz” diyerek şunları kaydetti: “Berteks markasıyla geliştirdiğimiz yeşil ürünlerimizle yeşil pazardaki payımızı her geçen gün arttırıyor ve sürdürülebilir bir gelecek için çaba harcamaya devam ediyoruz. Tekstil tabanlı duvar kâğıtlarımız da üretim süreçlerimizdeki su, enerji tasarruflarımızla, çevreci hammadde kullanımımızla, atık yönetimimizle  çevre dostu, sürdürülebilir ürünler. Fuarda sergileyeceğimiz ses yutma ve ses yalıtım özelliklerine aynı anda sahip teknik tekstil kumaşlarımız da aynı şekilde geri dönüştürülmüş polyester  ipliklerle üretildi. Bu kumaş, perdelerde kullanıldığı gibi akustik düzen ve ses yalıtımı sağlamayı amaçlanan tüm tasarımlarda uzun ömürlü bir yardımcı malzeme olarak kullanılabilir. Ve en iddialı olduğumuz konulardan biri de kumaşlarımızın teknik özelliklerinin yanı sıra tasarımlarıyla da duvarlara şık bir dokunuş katıyor olması.”

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ