Zirvede Haber

Pure Concept, Ümraniyespor’a sponsor oldu

Pure Concept, Ümraniyespor’a sponsor oldu
Pure Concept, Ümraniyespora sponsor oldu
Global armatür markası Pure Concept, Süper Lig takımlarından Ümraniyespor’un yeni sponsoru oldu.

Dekoratif banyo ve armatür ürünlerinin öncülerinden Pure Concept, ticari başarılarına ek olarak sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyor. Spora da katkı sunan marka, Ümraniyespor’a sponsor oldu.

Toplumumuza faydalı olmak en büyük arzumuz”

Pure Concept CEO’su Ömer Faruk Kumru, “Amacımız sadece ticari başarılar elde etmek değil, sosyal ve kültürel alanlarda da toplumumuza faydalı olmak en büyük arzumuz” dedi. Kumru, “Süper Lig takımlarımızdan Ümraniyespor’a sponsor olarak Türk futboluna katkı sağlamak istedik. Ümraniyespor’umuza Süper Lig’de başarılar diliyorum. Bize bu fırsatı veren kulüp başkanımız Sayın Tarık Aksar Başkanımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sıra dışı banyo ürünleri ile alışılmışlığın dışına çıkan marka

Pure Concept, İstanbul merkezli banyo ve mutfak armatürleri markası olarak sektörde özel bir yeri bulunuyor. Otuz beş yıllık geçmişe sahip şirket, 2014 yılında sıra dışı banyo ürünleri tasarlayarak alışılmışlığın dışına çıkıyor. “Pure Banyo” markasını kuran şirket, 2018 yılında “Pure Concept” markasını sektöre kazandırdı. Kısa süre içinde ürün gamını genişleten marka, tasarımlarını beş yıl içinde dünyanın dört bir yanındaki binlerce banyo ve mutfağa ulaştırdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ