Zirvede Haber

İYİ OSMANGAZİ MECLİS; Başaran İlkokuluna Doç. Dr. Sinan Ateş adı verilsin!

İYİ OSMANGAZİ MECLİS; Başaran İlkokuluna Doç. Dr. Sinan Ateş adı verilsin!

Osmangazi Belediyesi 2023 yılının ilk meclis toplantısını, Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda İyi Parti Grup sözcüsü Büşra Şahin’in, 30 Aralık’ta Ankara’da silahlı saldırıya uğrayan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi talebi dikkat çekti.

İYİ Parti Bursa'dan Sinan Ateş'in adı ilkokula verilsin talebi

MEMET CAN YEŞİLBAŞ – HÜSEYİN İZCİ / BURSADA BUGÜN

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın yönettiği Ocak Ayı olağan Meclis Toplantısı’nda, mecliste grubu bulunan siyasi partilerin sözcülerinin konuşmalarının ardından gündem maddeleri oylandı. Toplantıda en dikkat çekici önerge ise, İyi Parti Grup Sözcüsü Büşra Şahin’den geldi. Şahin, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş’in ismini, Bursa’da bir okula verilmesini istedi.

İLKOKULA DOÇ. DR. SİNAN ATEŞ ADININ VERİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ”

Sinan Ateş’in ölümüyle sarsıldığını söyleyen İYİ Parti Grup Sözcüsü Büşra Şahin, “Sinan Ateş, ülkücü gelenekten gelen bir abimiz veya kardeşimizdi. Ölümüyle sarsıldım. Şehrimizin evladı olan, Başaran Mahallesi’nde çocukluk, gençlik yıllarını geçirmiş birisiydi. Başaran İlkokuluna Doç. Dr. Sinan Ateş adının verilmesini talep ediyoruz. Başımız sağ olsun”  ifadelerini kullandı.

“İNSAN CANININ DEĞERSİZLEŞTİRİLDİĞİ BİR OLAYDI”

Sinan Ateş’in vurulmasıyla alakalı yaşadığı üzüntüyü dile getiren Büşra Şahin, “30 Aralık 2022 tarihinde Ankara’nın göbeğinde bir saldırı gerçekleşti. Bu ülkede eli silah tutan herkesin gündüz gözüyle adam öldürebildiğini gördük. İnsanın canının değersizleştirildiği bir olaydı. Bu işin içinde olan, bu işle fikir birliği kurulan her kim varsa adalet önünde cezalarını çekmelerini istiyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ