Zirvede Haber

“Son Kale Aile” Eğitim Kampı Antalya’da!

“Son Kale Aile” Eğitim Kampı Antalya’da!

Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN’ın vasiyeti ile kurulan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı, Avrupa koordinatörlüğü tarafından Antalya’da “Son Kale Aile” isimli Aile Eğitim Kampı düzenleniyor. Programa Erbakan Vakfı Avrupa Teşkilatlarından yoğun katılımla gerçekleşiyor.

Erbakan Vakfı Avrupa Koordinatörlüğünün düzenlemiş olduğu “Son Kale Aile” başlıklı aile eğitim kampı, Mütevveli Heyeti Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Program Açılışında İngiltere’den Hafız Abdussamet Akdemir  Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.  Programda katılımcılara yönelik uzman isimler tarafından seminerler dizisi sunuldu.

Yuvarlak masa çalışmaları yapıldı

Katılan isimler ise şöyle: Mehmet Altınöz, Erbakan Vakfı Mütevveli Heyeti Başkan Yardımcısı, Doğan Bekin, Erbakan Vakfı Genel Sekreteri, Elif Erbakan Altınöz, Erbakan Vakfı Mütevveli Heyeti Başkan Yardımcısı, Prof. Dr. Orhan Çağlayan Erbakan Vakfı Ekonomi Direktörü, Doç. Dr. Yasin Pişgin İlahiyatçı / Yazar, Abdullah Altunkes, Yedihilal Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Mehmet Baki Özturk, Talim terbiye kurulu üyesi aile eğitim uzmanı, Sema Maraşlı, Yazar/Editor/Eğitimci, Zehra Karabulut İlahiyatçı / Çocuk Gelişim Uzmanı, Asiye Kaya, Aile Davranışları Yetkinlik Uzmanı, Ali Nayer İlahi Sanatçısı, Hadi Öztürk, İlahi Sanatçısı.

 

Avrupa Erbakan Vakfı Koordinatörü Halid Erdemir öncülüğünde 27 Aralık ile 01 Ocak tarihleri arasında Avrupa Temsilcileri ve Avrupa’daki değişik ülkelerden gelen Vakıf üyelerinden oluşan ikiyüzden fazla Türk vatandaşı katılıyor.

Halid Erdemir: “Sağlıklı, mutlu ve müreffeh ailelerin oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla son kale Aile temalı aile eğitim kapmı düzenlememizin amacı ailelerimizi korumak
14 Oturumluk Aile Eğitim Programımızı icra ediyoruz. Katılan Ailelerimize ve katılan konuşmacılarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Programın son gününde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli heyeti başkanı ve Yeniden Refah Prtisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla son bulacak.

Avrupa Erbakan Vakfı Koordinatörü Halid Erdemir:

“Saygı değer Misafirlerimiz, İlk defa düzenlemiş olduğumuz ’Aile Eğitim Kampı’ programında Avrupa’nın çeşitli noktalarından katılarak bizleri yanlız bırakmadığınız için  şükranlarımızı arz ederiz.

Ayrıca bizlere bu Eğitim ve Sosyal Tesisleri teshis eden ATGV  yetkililerine ve destek veren bütün sponsorlarımıza teşekkür etmeyi bir  borç biliyoruz.

Nefsimizin ve Neslimizin islahı için çözüm odaklı bir Aile Eğitim Kampı gerçekleştirmekteyiz. Yapılacak eğitimlerle ailelerimizin daha güçlü ve  bilinçli bir hale gelmesi hedeflemekteyiz.

Ekonomik zorluklarların beraberinde günümüz şartları ebeveynlerin  çalışmasını zorunlu kılıyor. Bu yüzden sürekli mutsuz, sürekli gergin ve  doyumsuzluk adeta baş gösterdi.

Çocuklarımız maalesef sadece tüketici olarak karşımıza çıkıyor,  şükürsüzlük ve doyumsuzlukla başlayan bir süreç yaşanıyor. Şu anda  ceşitli sapıklıklar ile devam ediyor ve insanlar olarak bizler çocuklarımızı  kaybedebiliyoruz.

Diğer yandan 19.YY ile başlayan modernizm ile birlikte maneviyat  noktasında kırılmalar başladı ve insanlar için kutsal olan yuva (Aile) işgal  altında ve tamamen kuşatılmış vaziyettedir.

Sonuç olarak etkinliğimizin;  Ümmet ve Kardeş bilincinin inşaası, Ölüm ve Yeniden Diriliş için ve  insana dünyada yaşarken Kulluk Bilinci açısından gayet faydalı olacağını  düşünmekteyiz.

Zira Ahlak ve Maneviyat çok önemli! Şayet Ahlak ve Maneviyat biterse  aile çöker. Aile çökerse milletler yok olur. Aile hukukumuzun yeniden tesisi için kampımız büyük önem arz  etmektedir.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ