Zirvede Haber

ASUS, 2023’e damga vuracak teknolojilerini CES Fuarı’nda tanıtacak

ASUS, 2023’e damga vuracak teknolojilerini  CES Fuarı’nda tanıtacak

Dünyanın lider bilgisayar üreticilerinden ASUS, 4 Ocak 2023 tarihinde inovatif vizyonunu yansıtan “Seeing An Incredible Future” sanal lansmanıyla CES 2023 Fuarı’na katılacak. Teknoloji severlerin yakından takip ettiği etkinlikte ASUS; sürdürülebilirlik, yeni ürünler ve teknolojik inovasyonlara kadar birçok konuya değinecek.

ASUS, dünyanın en önemli ve etkili tüketici elektroniği fuarı CES 2023’te “Seeing An Incredible Future” sanal lansmanında yeni teknolojilerini görücüye çıkaracak. Çevrimiçi etkinlikte oyun bilgisayarlarından masaüstü bilgisayarlara kadar birçok kategoride atılan yenilikçi adımlara ve ürünlerin hem daha dayanıklı olmasını hem de daha iyi performans göstermesini sağlayan yeni tasarımlara değinilecek. Dizüstü bilgisayarlarda daha önce hiç görülmemiş teknolojik gelişmeleri etkinlikte göstermeyi planlayan ASUS’un, daha sürdürülebilir bir geleceğe erişebilmek için yaptığı çalışmalar da CES 2023 Fuarı’nın merkezinde olacak.

CES 2023’ün temasını yansıtan görselleriyle hazırlanan artırılmış gerçeklik tecrübesine ASUS internet sitesinden kolayca ulaşıp, ASUS’un en yeni buluşunun ipuçlarını görmek de mümkün.

ASUS’un yeni ürünlerini sergileyeceği “Seeing An Incredible Future” sanal lansmanına https://www.asus.com/event/CES/ linkiyle çevrimiçi ulaşılabilecek. Aynı zamanda, birçok buluşu daha yakından görmek için her yıl ocak ayında Las Vegas’ta düzenlenen teknoloji etkinliğine de bizzat katılım sağlanması mümkün.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ