Zirvede Haber

Ahmet Aslan birbirinden güzel şarkılarıyla 26 Aralık’ta Bursa Tayyare Kültür Merkezi sahnesinde

Ahmet Aslan birbirinden güzel şarkılarıyla 26 Aralık’ta  Bursa Tayyare Kültür Merkezi sahnesinde

Halk türkülerini batı enstrümanlarıyla yorumladığı tarzıyla dinleyenlerin beğenisini toplayan Ahmet Aslan, 26 Aralık Pazartesi günü saat 20:30’da Bursa Tayyare Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Konserin biletleri Biletinial üzerinden satışa çıktı.

Türkiye’nin teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial, birbirinden güzel etkinlikleri kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. Anadolu müziğini batı enstrümanlarıyla harmanladığı tarzıyla dünya müziği türünün en özgün müzisyenleri arasında yer alan Ahmet Aslan’ın 26 Aralık Pazartesi günü Bursa Tayyare Kültür Merkezi’nde vereceği konserin biletleri biletleri Biletinial üzerinden satışta.

Aslen Dersimli olan Ahmet Aslan, 2003 yılında çıkardığı “Va u Waxt (Rüzgâr ve Zaman)” adlı ilk albümüyle dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı. 2008 yılında “Veyve Milaketu (Meleklerin Dansı)” albümünü yayınlayan Aslan, halk türkülerine getirdiği kendine özgü tarzla Anadolu topraklarının kültürel çeşitliliğini dile getirdi. Gitar, bağlama, tambur ve ud gibi birçok enstrümanı çalan Aslan, klasik gitar ve bağlamayı bir arada kullandığı Di-Tar adlı bir enstrüman icat ederek müzik tarihine de adını yazdırdı.

Aslan, 2015 yılında yayınladığı “Na-Mükemmel (Imperfect)” adlı albümünde yeni enstrümanın getirdiği özgün tarz ile eserlerini dinleyicileriyle paylaştı. Bu albümüyle büyük yankı uyandıran Aslan, bu süreçle beraber hem farklı tarzdaki önemli müzik insanları hem de solo performanslar gerçekleştirdi. Son olarak 2019 yılında çıkardığı “Dornağe Budelay (Budala Aurası)” isimli albümünün ardından halk ezgilerini kendine has deneysel tarzıyla yorumlamaya devam ediyor.

Biletinial Hakkında;

Biletinial, 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markasıdır. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren yenilikçi uygulamaları devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunmaktadır. Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinial, Türkiye genelinde 80 ilde ve KKTC’de faaliyet göstermektedir. Halen 250 sinema, 1.200 salon ve 130.000’den fazla koltuk kapasitesiyle  hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye Voleybol Federasyonu) Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ