Zirvede Haber

BOZBEY İYİ PARTİ GEMLİK İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

BOZBEY İYİ PARTİ GEMLİK İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Gemlik’te CHP İlçe Örgütünün yanı sıra, Kaymakam Hasan Göç, Ticaret Borsası ve Marmarabirlik Kooperatifi ile esnafları ve Belediye Başkanlığını ziyaret eden Millet İttifakının Bursa Büyükşehir belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, geçtiğimiz hafta 3. Olağan genel kongresini yapan İyi Parti İlçe Başkanlığını da unutmadı. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, CHP İlçe Başkanı Şükrü Aksu, partinin ilçe kadın ve gençlik kolları ile birlikte İyi Parti ilçe binasına giden Mustafa Bozbey, İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ve yönetimini tebrik etti.

Gemlik’teki yoğun programında kendilerine tebrik ziyareti gerçekleştiren Mustafa Bozbey’in yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ve CHP İlçe Başkanı Şükrü Aksu’ya teşekkür eden İyi Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, millet ittifakı içersindeki birlik ve beraberliğe dikkat çekti. CHP ve İyi Partili meclis üyelerinin de yer aldığı ziyarette, İYİ Parti’nin kongre sürecini ve yapılan çalışmaları anlatan Ertuğrul Yavuz, kongre ile birlikte güvenoyu alarak partinin Gemlik’te daha güçlenerek yoluna devam ettiğini vurguladı.

Mustafa Bozbey’de Bursa ve ilçelerinin yanı sıra Gemlik’te sürdürdüğü çalışmalar hakkında kısa bilgiler vererek istişarede bulunduğu toplantıda, Ertuğrul Yavuz nezdinde sıcak ve samimi karşılama adına İyi Partililere teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ