Zirvede Haber

Tchibo ile evlerde yeni yıl ışıltısı

Tchibo ile evlerde yeni yıl ışıltısı

Tchibo, yılbaşına özel hazırladığı “Evlerde Yeni Yıl Işıltısı” temasıyla yeni yılın sıcacık ve ışıltılı atmosferini evinize taşıyor. Herkesin zevkine uygun bir Tchibo bulabileceği koleksiyon; evinizi ışıl ışıl aydınlatacak LED ışıklarından yılbaşı temalı kurabiye kalıplarına, her zevke ve yaşa hitap eden kıyafet alternatiflerine kadar  geniş ürün çeşitliliği ve hediye alternatifleri ile öne çıkıyor.

Her hafta yenilenen temalarıyla birbirinden farklı ve şık ürünler sunan Tchibo, “Yeni Yıl Bir Hediye” mottosu ile yılın en heyecanlı dönemine hazırlandığı koleksiyonla sizi ışıl ışıl bir yılbaşına davet ediyor.

Evinizde ışıltıya yer açın

Yeni yılın içimizde uyandırdığı heyecanı, coşkuyu ve o sıcacık hissi evlere yansıtmayı mümkün kılan LED ışıklar, farklı kullanım olanaklarıyla yılbaşı süslemesinin vazgeçilmezlerinden. Şık ve zarif tasarımıyla dikkat çeken zaman fonksiyonlu LED Dekoratif Fanus, pencere ve duvarlara sabitlenebilen LED Silüet, titreşim efektiyle mum ışığının yarattığı loş atmosferi yakalayan LED Şamdan Mum veya LED Tealight Mum ile evinizin her köşesine ışıltılı bir yeni yıl ruhu yansıtabilirsiniz. LED Mikro Süsleme Işıkları veya LED Işık Dalı ile yılbaşı ağacınızı zevkinize göre göz alıcı hale getirirken, yılbaşı ağacı toplarıyla da renklendirebilirsiniz.

Yeni yıla lezzetli bir başlangıç

Yeni yıl döneminde çayınıza ve kahvenize eşlik eden olmazsa olmazlarından biri de yılbaşı ruhuna uygun kalıplarda yapılan kurabiyeler. Yeni yılı en güzel yansıtan motiflerle kurabiyelerinize şekil verebileceğiniz premium kurabiye kalıbı seti ve linzer kurabiyesi kalıbı sayesinde kurabiye yapımı hiç olmadığı kadar eğlenceli hale gelecek. Üstelik, dilediğiniz gibi süsledikten sonra hediye kutularına koyabilir, ailenize, arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize muhteşem bir hediye sunabilirsiniz.

Tüm keyifli anlarınızda Tchibo yanınızda

Tchibo, çeşitli renkleri ve farklı tasarımlarıyla her zevke hitap eden pijama takımı ile küçükten büyüğe herkese yeni yıl ruhunu taşırken şıklığın konforla birlikte yakalanabileceğini gösteriyor. Kış günlerini evde sıcak ve rahat geçirmek için ideal yumuşak bornoz, yılbaşı motifli organik pamuklu kaydırmaz çorap veya kapitone terlik ile evde keyfinizi ikiye katlayacağınız bir yılbaşı sizi bekliyor.

Bazı ürünlerin kodları ve fiyatları

619141 Mahfaza Çan “Cloche” LED 429,00 TL

644848 Led Balmumu Tealight 189,00 TL

651877 Led Silüet 599,00 TL

645692 Led Mikro Süsleme Işıkları 169,00 TL

623160 Kalıp Kurabiye 3’lü Set Premium 249,00 TL

623935 2 Çift Organik Pamuklu Kaydırmaz Çorap 129,00 TL

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ