Zirvede Haber

UZAK ROTADA SAĞLIK RÜZGARI ESTİ

UZAK ROTADA SAĞLIK RÜZGARI ESTİ
29 Kasım 2022 tarihinde Hilton Bosphorus da düzenlenen etkinlikte Gastronomi Turizmi Derneği Yüksek danışmanlar kurulu başkanı Eski Turizm Bakanı Sn.Bülent Akarcalı çok özel bir konuşma yaptı. Özellikle yabancı yatırımcılar ve sağlık turizmi konusundaki fonlara hitaben konuşma İngilizce gerçekleşti.

 

Özellikle THY’nin gücünü sağlık ve Gastronomi turizmi bağlantısını aktaran Akarcalı; Ülkemizde ve İstanbul’daki sağlık kuruluşları ve hastanelerin kalitesi ve dünya standartları üzerinde olduğu ile ilgili rakamsal veriler sundu.

 

Saç ektirmeye gelen bir yabancı misafirin ,gastronomi deneyimlemesi de yaptığına dikkat çeken Akarcalı, Dünya’daki sağlıklı beslenme trendleri için de ve Vegan beslenme için de ülkemizin bir cennet olduğunu aktardı.

 

 

Konuşma ardından Belçika resmi TV kanalının yaptığı açıklamalarda Türk Hava Yollarının destinasyon ve hizmet kalitesi olarak Dünya’da bir numara olduğunu ve yabancıların hem uçak hem de Sağlık hizmetleri kalitesi açısından bu fırsatları kaçırmaması gerekliliğini aktardı. Türk sağlık sisteminin de pandemide özellikle Dünya’nın gıpta ettiğini açıkladı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ