Zirvede Haber

İZNİK İYİ PARTİ’DE MUSTAFA KÜÇÜK GÜVEN TAZELEDİ.

İZNİK İYİ PARTİ’DE MUSTAFA KÜÇÜK GÜVEN TAZELEDİ.

“Yerel seçimler sonrasında Allah’ın izni ile İznik’i bu bataklıktan kurtarıp, hak ettiği yerlere taşıyacağız.”

İznik İYİ Parti İlçe başkanlığı 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. İznik Yağcıoğlu düğün salonunda gerçekleşen genel kurulda 419 delegeli seçimlerde Doğal delege sayısı 22Üyelerinin tamamının oy kullanmak için geldiği salonda yoğun bir kalabalık vardı. Vatandaşların birçoğu ayakta izledi.

Divan Başkanlığını Uluslararası Politikalar Başkanı ve Genel Başkan Yardımcı Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, Kâtip Üyelikleri ise Yusuf Özgan, Özgür Şimşek, Hilmi Dükkâncı, Ahmet Kayrak görev aldılar. Saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasının ardında gündem maddeleri okunarak oylamaya geçildi.

Konuşmalarda Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş “Genel kurullarımızı yapıyoruz Fakat tek liste olmasına rağmen salon tıklım tıklım dolu Çalışmaları ile ilçe başkanımız kendisi de hukukçu olan Avukat Mustafa Küçük kendini kanıtlamıştır hep birlikte hizmet etmeğe devam ediyoruz kendilerine teşekkür ederim” dedi.

İlçe Başkanı AV. Mustafa Küçük konuşmasında “Genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda İYİ Parti İznik ailesi olarak siz değerli Hazirun ve kıymetli delegelerimizin huzurunda ilçe başkanlığımızın 3. kongresini büyük bir coşku ve demokrasi şöleni içerisinde yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana çok zorluklarla karşılaştık ancak tüm zorlukları cesurlar hareketi olarak büyük bir özveri içerisinde aşmayı başardık. Bu zorluklar aşılırken ödün vermediğimiz ve asla vermeyeceğimiz yegâne husus, Demokrasiye olan inancımızdır. Partimizin kuruluş aşamasında Genel Başkanımıza, kurucularına ve tüm dava arkadaşlarımıza ülke genelinde salon dahi verilmedi. Verilen salonların ışıkları kesildi, yollarımıza çöp kamyonları konuldu. Parti kurulamaz dendi, seçime giremez dendi, seçilemez dendi. Bugün Allah’a şükür ülkemizde milletvekilleri ile belediye başkanları ile meclis üyeleri ile %20 bandını geçmiş bir İYİ Parti ile İktidara yürüyen ve Türkiye’yi uçurumdan kurtaracak bir teşkilata sahibiz. Önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi ve İYİ Parti’nin oluşturmuş olduğu Millet ittifakı ile Türk milleti bu seçimlerden zaferle çıkacak ve uçurumun kenarına gelen Türkiye Cumhuriyeti bu uçurumdan döndürülecektir. Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm çalışmalarımızı milletimizle kucaklaşacağımız günün heyecanı ile dostane uyarı ve tavsiyelerimizle hiçbir siyasi parti mensubu ve teşkilatıyla kavga etmeden uzlaşma çerçevesinde yaptık. Bu anlayış ve zihniyet ile ülkemizde ve ilçemizde bu siyaseti yapmaya devam edeceğiz. Değerli Hazirun, yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile önümüzdeki genel seçim ve ardından yapılacak yerel seçimlerde görev yaparak bu iki seçimi başarı ile göğüsleyeceğimize inancımız tamdır. Öncelikle genel seçimlerde Türkiye’yi kutuplaştıran, kardeşi kardeşe düşüren, kendinden olana her türlü illeti olsa da kardeşim deyip, kendisinden olmayana Zillet / İllet diye hitap eden bu zihniyetten kurtulacağız.

Bugün iktidar AKP, Büyükşehir AKP, İznik belediyesi AKP. AKP İznik belediyesinin görev yaptığı 4. yılın ardından geldiği nokta hizmet alan bir İlçe değil, aksine sanki bir muhalefet Belediyesi gibi topraklarını ve arsalarını satarak geçinmeye çalışan bir belediye gördük. Yerel seçimler sonrasında Allah’ın izni ile İznik’i bu bataklıktan kurtarıp, hak ettiği yerlere taşıyacağız. Tüm dava arkadaşlarımı tebrik ediyor, bu kalbe düşüncelerle İYİ Parti İznik ilçe başkanlığımızın 3.Kongresi’nin ilçemize, Bursa’mıza ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kongremize katılıp bu salonda bulunan tüm dava arkadaşlarımıza, kongremize katılamayıp tebriklerini ileten herkese şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum, sağ olun var olun.” Diye konuştu.

Tek adaylı gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Mustafa Küçük yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Kongreye İyi Parti Genel Başkan yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, İl Başkanı

Selçuk Türkoğlu, Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş,  il sekreteri Gik üyesi Şermin Özensoy, İsmail Yeni İl Teşkilat başkanı, il yönetimi üyeleri Özge Ateş, İzzet Kaya,

Dr. Dilek Durak Bursa Kadın dernekleri Federasyon Başkanı, Eski Bursa milletvekili Necati Özensoy, İyi parti yeni seçilen ilçe başkan ve yöneticileri Bülent Bakış Orhangazi ve Ersel Kaya Gürsu meclis üyeleri İznik siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Yapılan kongre sonrasında İznik yeni İyi Parti yönetimini seçti

Şayan Hekimoğlu, Ece Sargın, Nagihan Aydemir, Aysel Kayrak, Servet Öztürk, Recep Durgut, Ekrem Yıldız, Rahmi Demircan, Serkan Doğan, Öner Ercüment Şahin, Selahattin Esen, Necati Taner Kıran, Göksel Yüksel, İsmail Aktaş, Sabri Yıldırım, İbrahim Can, Özgür Latif Yılmaz, Alper Tuzcu, Kazım Sargın, Berker Doğan, Ayhan Yıldırım, Çağatay Köse ve İsa Şen’den oluştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ