Zirvede Haber

HASAN EKER YENİDEN TÜRSAB GENEL MERKEZ YÖNETİMİNDE…

HASAN EKER YENİDEN TÜRSAB GENEL MERKEZ YÖNETİMİNDE…

Hafta sonunda İstanbul’da gerçekleştirilen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) 24. Olağan Genel Kurulu’nda Firuz Bağlıkaya başkanlığındaki TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden seçilen Hasan Eker, “Ülke geneline yönelik olduğu gibi Bursa ve Güney Marmara’daki turizm değerlerimiz ve potansiyelimize yönelik olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

HABER OSMAN ÇETİN


Genel Kurul sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Eker, “TÜRSAB, Firuz Başkanımızdan önceki yıllarda mali sıkıntılar içinde olan bir kurumdu. Firuz Başkanımız ilk döneminde yönetimi devraldıktan sonra uyguladığı mali disiplin sayesinde borçlar ödendi, TÜRSAB’ın önü açıldı ve faal bir kurum haline geldi. Dolayısıyla gerek sürdürülen mali disiplin, gerekse sektöre ve üyelere yönelik çalışmalar sonucu TÜRSAB üyeleri Firuz Başkan’a ve Yönetimine yönelik güvenlerini tazelediler” dedi.
Açıklamasında, yeni dönemde TÜRSAB’ın önünün daha da açık olacağını belirten TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Burkon Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eker, “Bundan sonra TÜRSAB’ın önü daha da açık ve daha etkin olacak. Haliyle kazanan da ülkemiz turizmi ve ekonomisi ile birlikte üyelerimiz olacak. Tüm üyelerimize de bize olan güvenleri nedeniyle teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Eker açıklamasını şöyle tamamladı: “Şunu da belirtmek isterim ki; Bu dönemde de Bursa’nın TÜRSAB Genel Merkez Yönetiminde temsil ediliyor olması kentimiz ve bölgemiz turizm sektörü için elbette önemliydi. Bizler de Ülke geneline yönelik olduğu gibi Bursa ve Güney Marmara’daki turizm değerlerimiz ve potansiyelimize yönelik olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ