Zirvede Haber

Transferle AK Partiye geçen başkana sokakta tepki: Kime sordun da geçtin?

Transferle AK Partiye geçen başkana sokakta tepki: Kime sordun da geçtin?

İYİ Partiden Belediye Başkanı seçildikten sonra geçtiğimiz hafta AK Partiye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli’ye döndü. AK Parti milletvekillerinin karşıladığı Özcan’a yoldan geçen bir kadın, “Bizim oylarımız ne olacak. Hakkımızı helal etmiyoruz. Bir daha sana oy yok. Kime sordun da AKP’ye geçtin?” tepki gösterdi. MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, karşılama törenine davet edildiği halde karşılayanlar arasında yer almadı.

AK Partiye geçtikten sonra bir süre Ankara’da kalan Kürşat Engin Özcan bu gün Nazilli’ye döndü. İlk durağı AK Parti İlçe Başkanlığı olan Özcan’ı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Rıza Posacı, Metin Yavuz, İl Başkanı Ömer Özmen ve partililer karşıladı. MHP İl Başkanı ve Nazilli Eski Belediye Başkanı Haluk Alıcık, davet edildiği halde karşılamaya katılmadı.

VATANDAŞTAN TEPKİ

Parti binasından Belediyeye yürüyen Özcan’a bir kadın, “Kime sordun da AKP’ye geçtin. Hakkımızı helal etmiyoruz. Bir daha sana oy yok” diyerek tepki gösterdi. Özcan, tepki gösteren kadına karşılık vermedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ