Zirvede Haber

BERFU & ESER YENENLER’DEN ÇİFT TERAPİSİ AYNI SAHNEDELER!

BERFU & ESER YENENLER’DEN ÇİFT TERAPİSİ       AYNI SAHNEDELER!

BKM Organizasyonu ve Maximum Kart ana sponsorluğunda şehre kahkahayı getiren İstanbul Komedi Festivali, ilklere imza atmaya devam ediyor. Bu yıl ilk kez bir çift festivalde, Çift Terapisi isimli gösterisiyle yer alacak.

Kadın erkek ilişkilerindeki problemler ortak mıdır yoksa her ilişki kendine mi özgüdür? Berfu Yenenler ve Eser Yenenler ilişkilerinde yaşadıkları problemleri çözmek için çift terapisine gitmeye gerek olup olmadığına seyirciyle birlikte karar verecek.

Erkekler kadınları delirmenin eşiğine nasıl getiriyor, kadınlar da geri kalmayıp karşı atakla erkekleri delirtiyor, ilişkiler çıkmaza giriyor, herkes kendinden bir şeyler buluyor ve olaylar gelişiyor.

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler ile eğlence dolu bir sohbet, kahkaha dolu anlar, sinir krizlerinin gülme krizine döneceği dakikalar ve çok daha fazlası          4 Aralık Pazar saat 20:00’de BKM Tiyatro’da olacak.

BERFU VE ESER, ÖZGÜR ARAS’A EMANET!

Kendilerinden başarıyla söz ettiren Berfu ve Eser Yeneler çiftinin, bundan böyle markaları adına tüm İletişim Hizmetleri için Özgür Aras ile yeni bir anlaşma da imzaladı. Yeneler çiftini ünlü iletişimci Özgür Aras temsil edecek.

@berfuyenenler         @eseryenenler          @arasozgur        @ozguraraspr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ