Zirvede Haber

GÜÇLÜ BİR YENİŞEHİR İÇİN İYİ BİR KADRO

GÜÇLÜ BİR YENİŞEHİR İÇİN İYİ BİR KADRO
“Bugün ev sahipliğini yaptığımız 3. Olağan Kongremizi, yüreği iyilik ile atan değerli katılımcılarımızın şereflendirdigi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik.” yeni yönetimiyle tekrar ilçe başkanı olan Ercan Özel;  “İYİ Parti ailesinin her kademesinde görev alan değerli dava arkadaşlarıma, değerli delegelerimize, üyelerimize, siyasi parti ilçe başkanlarına, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine ve yöneticilerine, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, çok değerli Yenişehirli hemşerilerimize ve basın mensuplarına bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadıkları için can-ı gönülden teşekkür ediyorum.
Kongremize teşrifleri ile bizleri onurlandıran, Değerli Genel Başkan Yardımcımız Bursa Milletvekilimiz Sayın Ahmet Erozan’a, kıymetli il Başkanımız Sayın Selçuk Türkoğlu’na, GİK Üyelerimiz Sayın Hasan Toktaş’a, Sayın Müberra Çakır’a, Sayın Sermin Özensoy’a MDK Başkan Vekilimiz Sayın Av. Şeyda Şahin’e, geçmiş dönem milletvekilimiz sayın Necati Özensoy’a, Kongremize çok istedikleri halde yoğun programlarından dolayı son anda katılamayıp telgraf ve çelenk gönderen TBMM Grup Başkanımız kıymetli hocam Prof. Dr. Sayın İsmail Tatlıoğlu’na, Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız Değerli büyüğüm Sayın Mustafa Bozbey’e, ilçelerinden toyumuza iştirak eden kıymetli İYİ Parti ilçe Başkanlarıma hassaseten teşekkürlerimi sunuyorum.
Geçmiş dönem yöneticilerimiz başta olmak üzere ilçenin iyiliğine katkı koyan tüm teşkilat mensuplarımızın bizler için çok değerli olduğunu bir kez daha ifade ediyorum.
Delegelerimizin teveccühü ile bugün ki kongrede göreve seçilen birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Yenişehirin geleceğine yön verme ve daha yaşanabilir bir şehir oluşturma hedefi için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz.
Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener nasıl Türkiye’nin umudu haline gelmişse, Yenişehir’de bizlerde, sessiz çoğunluğun sesi, kimsesizlerin kimi, sorunların çözümü noktasında en İYİ adres olmanın onurunu yaşıyoruz.
Kongremizin ve yeni çalışma dönemimizin; Bursamız, Yenişehirimiz ve Teşkilatlarımız için hayırlı olmasını diliyorum.
Yenişehir’de İYİLİK kazanacak. Yüzler gülecek. Yıllardır beklenen hasret son bulacak.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ