Zirvede Haber

YETERSİZ, ANCAK HIRSLI KİŞİLERİN TEMEL SORUNU, VEFASIZLIK, NANKÖRLÜK, KISKANÇLIK, YALAN VE İFTİRA İLE İNSAN TÜKETMEK OLUYOR.

YETERSİZ, ANCAK HIRSLI KİŞİLERİN TEMEL SORUNU, VEFASIZLIK, NANKÖRLÜK, KISKANÇLIK, YALAN VE İFTİRA İLE İNSAN TÜKETMEK OLUYOR.
Geçmiş dönem CHP Parti Meclis Üyesi Güler Buğday; ” Yaşam artık dürüst, namuslu, vicdanlı, iyiliği amaç edinmiş, toplumsal duyarlılığı olan, çıkarsız ve beklentisiz insanlara çile ve üzüntü yaşatır oldu.
Hani bir sözümüz var:
“İyilik yap kötülük bulursun.” deriz. Bu söz gerçekten çok doğru…
Ayrıca “Kişi karşısındakini de kendisi gibi bilir” deriz.
Eğer karşınızdaki insan, içinde bir çürümüşlük yaşıyorsa, yaşam sürecinde kendini çıkarlar karşısında kirletmişse ve ahlaki değerleri de yok olmuşsa bundan da pişmanlık duymuyorsa ne yaparsanız yapın düzelmiyorlar.
Bu psikolojideki insanlar hiç kimseye dost olamazlar ve kimseye gerecekte yarar sağlayamazlar.
Karşılarına çıkan insanlar ne kadar saygın, dürüst, yardımsever, vicdanlı, ahlaklı, bilgili, birikimli ve tecrübeli olsalar da onlara ayak uyduramazlar!!!!
Yetersizlikleri anlaşılmasın diye ilk önce karşılarındaki insanlara iltifatlar, övgüler, takdirler sunup sevgi gösterip saygılar sunup güven kazanmak isterler.
Bunu başardıklarını anladıkları anda gerçek kişiliklerine dönerler ve adeta canavarlaşırlar.
Artık tek amaçları vardır:
YOK ETMEK, TÜKETMEK, KIRMAK, İNCİTMEK, ÜZMEK VE İYLİKLERİ YOK SAYIP YARDIM EDEN İNSANLARDAN KURTULMAK.
Hani deriz ya “bu ne biçim bir durum bir anda 180 derece döndü acaba NEDEN????” diye…
Şaşırırlar, namuslu, vicdanlı ve ahlaklı insanlar bu absürt ve yakışıksız durum karşısında bir tülü anlam veremezler gördükleri bu çirkinlik ve saldırganlık karşısında.
Oysa bir ülkede atmosfer kirlenmişse, tüm insani ve saygın değerler çıkar uğruna tüketilmişse, her türlü rant, talan ve soygun düzeni her yerde kurumlaşmışsa birçok ihtiraslı yetersiz insanda bu yöntemden yararlanır.
Çünkü vermeye alışmamış, almayı marifet sayan ve çok kolay olan bu yöntemle öne çıkmak, önemli olmak isteyen ihtiraslı ve nankör insanlar türemiştir.
Oysa yaşam çok kısa ve ne yazık ki herkes ölümlüdür…
Ölümsüz olanlarsa; iyilikten, dürüstlükten, karşılıksız halklar için, insanlık için ve özellikle geleceğimizin mimarı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için kalıcı eserler bırakmak ve her koşulda insanlık için çalışanlar olacaktır.
Bu nedenle asla böyle hastalıklı, içi çürümüş, duyguları kirlenmiş insanlara itibar etmeden, başkalarının emeklerinin üstüne konup, sömürüp reklam yapmaya çalışan “Guguk Kuşlarına” itibar etmeyin.
Sevgili Dostlar, Yoldaşlar ve Canlar, her zaman siyaset yazan Güler Buğday bugün neden böyle bir yazı kaleme aldı diye düşünebilirsiniz.
Dedim ya atmosfer çok kirli ve puslu.
Türlü tülü dertlerle uğraştığımız bu süreçte hepimizin önüne böyle yetersiz ihtiraslı insanlar çıkabilir!!!
Yaptıkları haksızlık ve nankörlükleri ile canınızı yakabilir.
Hiçbir koşulda yılmayın…
Bu türlerden korkmayın… Konumları, mevkiler ve şartlar ne olursa olsun meydanı onlara bırakmayın.
Son Söz:
“Anlayanlara sivrisinek saz, anlamayanlara da davul zurna az.”
Bunun için gerçekten vicdanlı, ahlaklı, dürüst, iyiliksever, her koşulda başkalarının emeklerine saygı duyan, insan seven, üreten ve almadan vermeyi bilen dostlarınıza sahip çıkın hayatları güzelleştirin ve yaşanılır kılın.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile özgür bir yaşam ve hakça paylaşılan bir düzende yaşayalım ve yaşatalım.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ