Zirvede Haber

ASUS Zenbook 17 Fold OLED TIME’ın 2022’nin En İyi Buluşları Listesinde!

ASUS Zenbook 17 Fold OLED  TIME’ın 2022’nin En İyi Buluşları Listesinde!

ASUS’un dünyanın ilk 17,3 inçlik katlanabilir OLED dizüstü bilgisayarı olarak tasarladığı Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), dünyanın saygın haber mecrası TIME tarafından, “2022’nin En İyi Buluşları”ndan biri seçildi.

TIME Dergisi, aksesuarlar, yapay zeka, tüketici elektroniği, uygulamalar ve yazılım gibi birçok alanı kapsayan ‘’2022’nin En İyi 200 Buluşunu’’ seçti. ASUS, iF Design Award 2022 ve Red Dot 2022 Design Awards dahil olmak üzere bir dizi prestijli ödül kazanan Zenbook 17 Fold OLED ile listede yer aldı.

12,5 inçlik katlanabilir monitöre sahip bilgisayar, 180 derece tamamen açılarak 17,3 inçlik çok yönlü kullanım sunan bir bilgisayara dönüşebiliyor. Dünyanın ilk 17,3 inçlik katlanabilir OLED dizüstü bilgisayarı olmasıyla ezber bozan cihaz, dizüstü (Bluetooth® klavyeli), dizüstü (sanal klavyeli), tablet ve okuyucu gibi farklı seçeneklerde çok yönlü kullanım modları sunmasıyla da yeni bir çağın öncüsü oldu. Tek cihaz, sonsuz olanak mottosuyla tasarlanan cihaz, özellikle sürekli hareket halindekilere kesintisiz üretkenlik sağlıyor. Kullanıcılarına tek cihazda iki OLED ekran sunan katlanabilir dizüstü bilgisayar, Intel® Evo™ sertifikalı olmasıyla da dikkat çekiyor

https://www.asus.com/tr/

ASUS Hakkında: ASUS, dünyanın en iyi anakartları, dizüstü bilgisayarları, monitörleri, grafik kartları ve yönlendiricileri ile tanınan çok uluslu bir şirkettir. Genişleyen üstün oyun, içerik oluşturma ve AIoT çözümleri yelpazesinin yanı sıra ASUS, herkes için en yaygın, akıllı, içten ve eğlenceli akıllı yaşamı yaratmak için yapılan son teknoloji tasarım ve yeniliklerle sektöre liderlik etmektedir. İş sahipleri, girişimciler, içerik üreticileri ve öğrenciler için işlerinin gelişimini desteklemek ve verimliliklerini artırmak için geniş yelpazede çözümler sunmaktadır. Hızla gelişen iş hayatının teknoloji odaklı ihtiyaçlarının da hızla arttığının farkındalığıyla ASUS Business Serileriyle iş dünyasının ihtiyaçlarına rekabette öne çıkabilecekleri inovatif ürünlerle destek vermektedir. 5.000’den fazla Ar-Ge uzmanını içeren küresel bir işgücüyle ASUS, dünyanın en beğenilen yenilikçi lider teknoloji kuruluşu olmaya kararlıdır. In Search of Incredible marka ruhundan esinlenen ASUS, 2019’da her gün 11’den fazla ödül kazandı ve Forbes’un Dünyasının En Beğenilen Şirketleri ve Fortune’un Dünyanın En Beğenilen Şirketlerinden biri olarak yer aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ