Zirvede Haber

NOSAB’IN FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

NOSAB’IN FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Nilüfer Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NİLSİAD) ve Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen NİLSİAD – NOSAB Halı Saha Futbol Turnuvası’nın 13’üncüsü final müsabakalarının ardından son buldu.

HABRE OSMAN ÇETİN

Bursa OSB Ali Osman Sönmez Spor Tesisleri’nde, NOSAB’da faaliyet gösteren 23 takımın 4 grupta kıyasıya mücadelesine sahne olan 13. NİLSİAD – NOSAB Halı Saha Futbol Turnuvası yapılan şampiyonluk müsabakasıyla tamamlandı.
Pandemi sebebiyle 2 yıl ara verilen turnuvanın final müsabakasında karşı karşıya gelen Meyis Automotive – Autoneum Erkurt takımlarının mücadelesi taraftarlar tarafından takdir görürken zorlu mücadelede 2 – 2’lik eşitliği son dakika gölüyle bozan Meyis 3-2 öne geçerek kupaya ulaştı.

Final maçının ardından ödül törenine geçilerek, dereceye giren takımların yanı sıra, turnuvanın en iyi kalecisi, en skorer oyuncusu ve en centilmen takımları ile turnuva hakemlerine ödül ve plaketleri NOSAB ve NİLSİAD Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi. Turnuvanın şampiyon takımı Meyis Automotive ve ikincisi Autoneum Erkurt’a kupaları NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez ile NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve NOSAB Müteşebbis Heyet Başkanı Yalçın Aras tarafından takdim edildi.

Ödül töreninde konuşma yapan NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, sporun OSB’de bulunan firma çalışanları arasında iletişimi arttırdığını ve sosyalleşmeleri katkı sağladığını ifade ederek, “NOSAB üretmeye ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor. Çalışanların sosyal faaliyetlere de katılması lazım. Bizim de geleneksel olarak her yıl organize ettiğimiz fakat tüm dünyayı saran pandemi nedeniyle 2 yıldır ara verdiğimiz futbol turnuvasının finalinde sizinle bir arada olmanın heyecanı içindeyim. Şampiyon olan takımı tebrik ediyoruz. Centilmence mücadele eden tüm takımlara teşekkür ederiz” dedi.

ARAS’DAN KARDEŞLİK VURGUSU
Sporun kardeşliği ve beraberliği pekiştirdiğine vurgu yapan NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve NOSAB Müteşebbis Heyet Başkanı Yalçın Aras da, “Ben bu turnuvanın ilk maçını hatırlıyorum. O tarihlerde karar verdiğimiz ve geleneksel olarak organize ettiğimiz turnuvanın amacı sporun kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi arttırmasına katkı sağlamaktı. Tatlı rekabetlerin yaşandığı turnuvanın 13’üncüsünde bulunmaktan ve dereceye giren takımlara ödüllerine vermekten mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ