Zirvede Haber

Albaraka Pratik Finansman Kart E-ticarete açıldı!

Albaraka Pratik Finansman Kart E-ticarete açıldı!

Albaraka Türk, kullanıcılarının kolaylıkla işlem yapabileceği Pratik Finansman Kart’ı e-ticarete açtığını duyurdu. Kullanıcılar artık online alışverişlerde Pratik Finansman Kartı kullanabilecek. Ayrıca Sanal Pratik Finansman Kart ile fiziki kart gelmeden de internet alışverişleri yapılabilecek.

Albaraka Türk, bankacılık sektöründe yaşanan gelişmeleri takip etmeye ve kullanıcı taleplerini değerlendirmeye devam ediyor. Banka bu kapsamda yeni bir gelişmeyi duyurarak Pratik Finansman Kart’ın e-ticarete açıldığını duyurdu.  Bu gelişmeyle birlikte kullanıcılar artık Pratik Finansman Kart’ı limit onaylandığı andan itibaren Sanal Pratik Finansman Kart ile internet alışverişleri için kullanabilecek.

Albaraka Türk, müşterilerinin talepleri doğrultusunda sunduğu ürün çeşitlerini ve fırsatları arttırmayı sürdürüyor. Efsane Kasım fırsatlarının başladığı ve internet alışverişinin arttığı bu günlerde Pratik Finansman Kart sahipleri 100 Bin TL’ye kadar olan tüm alışverişleri için  36 aya varan vade ve 3 aya varan ödemesiz dönem imkanlarından yararlanabilecek. Beyaz eşya, elektronik ürünler, evlilik harcamaları, mobilya, elektronik eşya, tekstil, eğitim ve sağlık harcamalar için kullanılabilen Pratik Finansman Kart artık e-ticaret alışverişleri için de kolaylıkla kullanılabilecek.

Pratik Finansman Kart’ın e-ticaret açılması ile ilgili açıklamalarda bulunan Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Yorulmaz“Kullanıcıların bireysel finansman ihtiyacı duyduğu ve bu noktada farklı alternatiflere yöneldiği bir dönemdeyiz. Müşteri tarafında finansmanların kullanılması için ödeme kolaylıkları sağlanması büyük bir önem taşıyor. Özellikle Efsane Kasım fırsatlarının sunulduğu bu dönemde, Pratik Finansman Kart’ın e-ticarete açılmasını oldukça değerli buluyorum. Bu sayede Pratik Finansman Kart sahipleri online alışveriş yapabilecek ve 36 aya varan vade seçeneklerinden faydalanabilecek. Bizler, iş süreçlerimizi müşteri taleplerini ve beklentileri dikkate alarak yürütüyoruz ve bu anlayışla da hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ