Zirvede Haber

MHP MUDANYA; Türkyılmaz’ın parası mı yoktu, zamanı mı yoktu

MHP MUDANYA; Türkyılmaz’ın parası mı yoktu, zamanı mı yoktu

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymen’lerden dikkat çeken çıkış! Seymenler;

“MHP Mudanya İlçe Başkanlığı olarak geçtiğimiz aylarda Mudanya Engelliler Derneğini ziyaret ederek, Mudanya’da engelliler için araç şarj istasyonu eksikliğini tespit etmiş, Mudanya basınında yer alacak şekilde basın açıklamamız ile duyurmuştuk.

Geçtiğimiz hafta Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya’da biri Budo’nun yanına, biri de Mudanya Belediyesi’nin önüne olmak üzere iki adet engelli araç şarj istasyonu kurması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu önemli hizmet için emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Aynı şekilde Güzelyalı’da İdo’nun yanına ve Yalı Mahallesine engelli araç şarj istasyonlarının konulması engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak adına çok faydalı olacaktır.

Hal böyleyken 2 dönem 8 yılı aşkın bir zamandır görevde olan CHP’li Mudanya Belediye Başkanı’nın bir tane bile engelli araç şarj istasyonu kurmaması ayıbını Mudanya kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Bunca yıl görevde olup, gereksiz birçok şeye para bulan ama bir tane bile engelli araç şarj dolum istasyonu kurmayan CHP’li Hayri Türkyılmaz’ın parası mı yoktu, zamanı mı yoktu, yoksa bu konulara ilgisi mi yoktu, anlatsın da bilelim.

Mudanya’nın gelişiminin önündeki en büyük engel olan CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz bilmeli ki, asıl engel ilgisizlik ve sevgisizliktir.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ