Zirvede Haber

Anadolubank yönetimi, Alanya Şube’de müşterileri ve iş dünyası ile buluştu

Anadolubank yönetimi, Alanya Şube’de müşterileri ve iş dünyası ile buluştu

Müşterilerinin vazgeçilmez finansal ortağı olma vizyonuyla çalışan Anadolubank, şube ağını genişleterek ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor. Bu yıl 116. şubesini Türkiye’nin önemli turizm lokasyonlarından biri olan Alanya’da açan Anadolubank, müşterileri, şehrin yetkili ve iş dünyası temsilcileriyle Alanya Şube’de gerçekleştirdiği özel davette bir araya geldi.

Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli bankası Anadolubank, verimli ve sürdürülebilir büyüme stratejisi doğrultusunda ülke ekonomisine değer katmaya devam ediyor. Bu sene 25. yılını kutlayan Anadolubank, güvenilir, yenilikçi ve ihtiyaca özel çözümler sunan hizmet anlayışıyla müşterilerinin yanında olmayı sürdürüyor. 116’ncı şubesini Ocak ayında Antalya’nın önemli turizm ilçelerinden Alanya’da açan Anadolubank, açılış davetini ise geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Şubede düzenlenen özel davette Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke, Banka üst yönetimi ve Şube Müdürü Oktay Duran, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin başta olmak üzere müşteriler ve şehrin iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

Alanya’nın Anadolubank için önemini aktaran Namık Ülke; Anadolubank olarak, başarımızın temelinde uzman kadromuzla müşterilerimize her daim zaman ayırmak, ihtiyaçlarını doğru anlamak ve en uygun çözümleri sunabilmek yatıyor. Bu amaçla bir yandan teknolojik gelişmeler ve dijitalleşme ışığında müşterilerimize değer katacak ürün ve hizmetleri geliştirmeyi sürdürürken, bir yandan da müşterilerimizle bir araya gelerek onları dinlemeye, ihtiyaç ve beklentilerini anlamaya odaklanıyoruz. Bugün Türkiye çapında 116 şubemiz ile hizmet veriyoruz. Kültürel ve tarihi mirası, eşsiz güzellikte doğası ile ülkemizin önemli bir turizm bölgesi olan Alanya, gelişime ve yatırıma açık olmasıyla bizim için önemli bir potansiyele sahip. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel çözüm ve uygulamalarımızla Alanya’da da fark yaratmayı sürdüreceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ