Zirvede Haber

Yerli kripto para borsası Fashion Tv Token’i listeleniyor

Yerli kripto para borsası Fashion Tv Token’i listeleniyor
Dünyada moda ve yaşam tarzı yayıncılığında öncü olarak kabul edilen Fashion TV, Türkiye kripto para borsaları arasında tamamen Türk sermayesi ile kurulması dikkat çeken ICRYPEX ile iş birliği yaparak FTVT Token’ı moda dünyasına kazandırıyor.
Kurulduğu günden bu yana moda ve yaşam tarzı yayıncılığında birçok rakibine liderlik eden Fashion TV, Türkiye’de ve küresel çapta gerçekleştirdiği projelerle ekosistemde farklılık yaratan ICRYPEX ile anlaşma yaparak blockchain teknolojisini moda ile buluşturuyor. Blockchain teknolojisi sanat, müzik, moda alanlarına nüfuz etmeye ve önemli ölçüde etkilemeye devam ediyor. Bu alanda farklılık yaratmak isteyen Fashion TV, FTVT Token projesi ile kripto para biriminin kültürel önemine vurgu yapmayı hedefliyor.

“Moda Sektöründe farklılık yaratmayı hedefliyoruz”

Moda sektöründe farklılık yaratmayı hedeflediklerini belirten Magician Of Meta Teknoloji Anonim Şirketi CEO’su Tolga Altay, “Bu alanda benzersiz bir ekosistemin var olduğunu biliyoruz. Fashion TV’nin güçlü marka imajını ve istisnai farkındalığını Magician Of Meta Teknoloji Anonim Şirketi olarak ICRYPEX markası ile kripto dünyasında da etkili hale getirmek istiyoruz. Moda, stil, güzellik ve trendlerle ilgilenen herkese hitap edecek olan FTVT Token ile ekosistemimizi yeni ürünler ile genişletmek ana hedefimiz. Bu cazip ekosistemde kullanıcılar, ödeme aracı olarak da kullanılacak FTVT Token sayesinde sayısız fırsatlar ve ekonomik avantajlardan faydalanma şansı bulacaklardır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Fashion TV Global Yönetim Kurulu Üyesi ve Fashion Türkiye’nin sahibi Enis Ahmet Onat, Magician Of Meta Teknoloji Anonim Şirketi olarak yürütmüş olduğumuz FTVT Token projesini Türkiye’nin lider kripto para borsalarından ICRYPEX ile yapıyor olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Moda, stil, güzellik ve trendlerle ilgilenen herkese hitap eden basılı moda medyasına eşdeğer tek TV olan Fashion TV, diğer ağlarda bulunmayan özgün, tarafsız ve bilgilendirici programlar sunarak izleyicilerine hitap etmektedir. Dünyanın önde gelen markaları ile geliştirdiği iş birlikleri veya sadece kendi bünyesinde geliştirdiği ürün ve hizmetler ile lüks tüketimin tercih edilen markası haline gelmiştir. Bu ekosistem içinde Fashion TV markalı lüks ürünler, otel, kafe ve restoranlar içeren eğlence, yeme, içme ve konaklama mekanları, beach, alışveriş mağazaları, aksesuar, t-shirt, parfüm, lüks seyahat acentesi, kozmetik, enerji içeceği, güzellik merkezleri, rezidanslar ile bu ürünlerin temin edilebileceği e-ticaret platformları ve dünya çapında ses getiren moda defileleri model yarışmaları, Dünya ve  Türkiye Fashion TV Güzellik Yarışmaları, film galaları, konserler ve daha birçok çeşitli etkinlikten oluşan geniş bir network ağı bulunmaktadır.

Yaşayan ve üreten bir ekosistemi teknoloji ile bir araya getirecek olan FTVT Token, sürekli dolaşımda tutularak ve talep görerek pozitif yönde değerlenme sağlayacağı için aynı zamanda sahiplerinin yüzünü güldüren bir yatırım aracı olacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ