Zirvede Haber

Anadolubank POS artık cebinde!

Anadolubank POS artık cebinde!

Türk bankacılık sektörünün çağdaş ve dinamik oyuncusu Anadolubank, harici bir POS cihazına ihtiyaç duyulmaksızın cep telefonlarıyla ödeme alınmasını sağlayan “Anadolubank POS Cebinde” uygulamasını işletmelerin hizmetine sundu.

Anadolubank, işletmelere tahsilatlarda büyük kolaylık sağlayacak inovatif ürünü Anadolubank POS Cebinde uygulamasını hayata geçirdi. Anadolubank ile elektronik ödeme şirketi Ödeal iş birliğiyle geliştirilen ürün sayesinde, kredi kartları ve banka kartlarıyla (debit) ödeme almak isteyen işletmeler, herhangi bir ilave POS cihazına ihtiyaç duymaksızın, cep telefonlarıyla diledikleri an, diledikleri yerde ödeme kabul edebiliyor. Üye işyerlerinin POS cihazı maliyetlerini tamamen ortadan kaldıran Anadolubank POS Cebinde uygulaması, aidat ve kullanım bedeli gibi ücretler barındırmıyor. Uygulama, iOS ve Android işletim sistemine sahip olan tüm telefonlarda çalışabiliyor.

 “Yenilikçi teknolojilerle işletmelerimizin hayatlarını kolaylaştırıyoruz”

Anadolubank POS Cebinde ürünü hakkında bilgi veren Anadolubank Pazarlama ve Sigorta Bölüm Başkanı İnanç Altan, “Pandemi dönemiyle birlikte, günlük hayatımızda olduğu gibi ödeme sistemleri dünyasında da ‘normaller’ değişmeye başladı. Müşterilerimiz, alışılagelmişin dışındaki ödeme yöntemlerini tercih etme eğilimindeler. Teknolojik dönüşümün bu denli hızlı yaşandığı bir dönemde, Anadolubank POS Cebinde gibi yenilikçi bir projeyi işletmelerimizin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yepyeni ürünümüzle birlikte POS cihazını müşterilerimizin ceplerine indirmiş olduk. Üye işyerlerimizin hayatını kolaylaştıracak, onlara değer katacak yenilikçi ürün ve hizmetler tasarlamaya devam edeceğiz” dedi.

 “Ödeme sistemleri dünyasındaki inovasyonun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz”

Türkiye’nin lider elektronik ödeme şirketi Ödeal’ın alt yapısını kullanan Anadolubank POS Cebinde ile ilgili bilgi veren Ödeal Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Birge Arısoy, “Türkiye’nin lider elektronik ödeme şirketi olarak 2014 yılında Türkiye’yi ilk kez cep telefonlarını POS’a dönüştüren “Ödeal Cepte POS” uygulaması ve teknolojisiyle tanıştırmıştık. Yenilikçi ödeme çözümlerimize fiziksel POS cihazlarını (yazar kasa POS özellikli Ödeal POS’lar ve Sade POS) da ekleyerek büyümemizi sürdürdük. 2022’nin ilk çeyreği itibarıyla 75 binden fazla iş yeri güvenli ve kolay ödeme çözümlerimizi kullanıyor. Sunduğumuz çözümler Cepte POS ve fiziksel poslar ile sınırlı değil. Katma değerli hizmet ihtiyacı olan kurumsal firmalar ve büyük ölçekli perakende dünyası için de VUK 507 uyumlu çözümü ve reyonda ödemeyi sağlayarak kasa kuyruklarını ortadan kaldıran Ödeal API gibi yenilikçi çözümleri hayat geçirdik. Anadolubank ile yaptığımız iş birliği sayesinde de yenilikçi ve kullanıcı dostu Anadolubank POS Cebinde çözümümüzü daha geniş kitlelere ulaştıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ödeal’ın sektör lideri ödeme çözümleri ve Anadolubank’ın bankacılık birikiminin bir araya gelmesiyle ortaya çıkacak sinerjinin, ödeme hizmetleri sektörünü bir adım ileriye taşıyacağını düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Anadolubank hakkında:

 1997 yılında HABAŞ Grubu tarafından Özelleştirme İdaresi’nden satın alınan Anadolubank, bugün Türk bankacılık sektörünün dinamik ve saygın kurumları arasında yer almaktadır. 116 şubeyle müşterilerine hizmet veren Banka, çalışanları ve iş süreçlerini destekleyen bilişim teknolojileri sayesinde büyümeye ve kendini geliştirmeye devam etmektedir. Anadolubank, verimli, kârlı ve sürdürülebilir büyüme stratejisiyle kısa sürede çağdaş bankacılığın tüm gereklerini yerine getirerek etkin bir yapılanmaya kavuşmuş, performans grafiğini sürekli yükseltmeyi başarmıştır. Anadolubank bir Habaş Şirketler Grubu iştirakidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ