Zirvede Haber

İYİ Parti kurmayları, ABD’de ne görüştü?

İYİ Parti kurmayları, ABD’de ne görüştü?
  • sonhaber16.com/ÖZEL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından İYİ Parti heyetinin de ABD’de bir dizi görüşmeler yapması siyasi kulisleri hareketlendirdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı eski Büyükelçi Ahmet Erozan, bir heyetle Amerika’ya gitmeden önce ABD Büyükelçisi Flake ile uzun bir görüşme yaptı. Bu görüşmede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Baş Danışmanı Amerika’nın eski Türkiye Büyükelçisi Ünal Çeviköz de bulundu. Ayrıca toplantıda Volkan Bozkır, Bartın İnanç ve Habertürk Spikeri Afşin Yundakul da yer aldı. Bu arada Afşin Yurdakul Amerika’da okudu ve orada televizyon yayıncılığına başladı.

9 Ekim’de Amerika Büyükelçisi Flake ile yapılan toplantı çok uzun sürdü ve geniş katılımlı gerçekleşti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ayda iki defa Genel Merkez’de Amerika Büyükelçisi Flake ile hangi konuları görüşülüyor? Ve neden sık sık görüşüyor? Akşener’in bu Amerika aşkı neden?

Yetmiyor, Amerika Büyükelçisinin makamına Genel Başkan Yardımcısı eski Büyükelçi Ahmet Erozan’ı gönderiyor. O da yetmiyor. Dün Ahmet Erozan Başkanlığındaki bir heyeti Amerika’ya bir dizi özel görüşmeler yapmak için gönderiyor.

İYİ Parti’nin bu küresel ve Soros Politikası hayra alamet değil! Milliyetçi ve ülkücü tabanın politik zihniyeti ve görüşü ile İYİ Parti’nin uyguladığı politika taban tabana zıt ilerliyor.

Hayır olsun bakalım, seçimlere az kaldı. Bütün partilerin rengi çok yakında belli olacak, Saç kesilecek; Ak mı kara mı ortaya dökülecek.

Meral Akşener’in deyimiyle; ‘AZ KALDI!’

HABERİMİZ ABD’DE VE TÜRK SİYASET KULİSLERİNDE SES GETİRDİ

Bu arada “İYİ Parti Heyeti de ABD’ye gitti!” haberimizi, CFR şirketi Üst Düzey Yöneticisi Steven A. Cook, alıntılayarak  sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Cook paylaşımında, ”Amerika’da FETÖ darbe girişimini planladığı iddia edilen ve Orta Doğu Projesinin Mimarı olan Henri Jak Barkey ve onun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu uluslararası planlama ve projelendirme kuruluşu olan CFR şirketi Genel Sekreteri Steven A. Cook,” ifadesinde yer alan Genel Sekreter pozisyonu olmadığını açıkladı.

Steven A. Cook’un paylaşımı şöyle:

Looooooool! Secretary General of CFR?!??!? There is no such position…Google searching is hard. “İYİ Parti Heyeti de ABD’ye gitti!”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ