Zirvede Haber

Mudanya Üniversitesine ABD’den kardeş üniversite

Mudanya Üniversitesine  ABD’den kardeş üniversite

ABD’nin Louisiana eyaletinin başkenti Baton Rouge’da devlet üniversitesi olan Southern Üniversitesi ile Mudanya Üniversitesi arasında akademik ve kültürel iş birliğini öngören kardeşlik anlaşması imzalandı.

HABER OSMAN ÇETİN


İmza törenine, Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl, Rektör V. Prof. Dr. Hasan Tosun, Louisiana Eyaleti Temsilciler Meclisi Milletvekili ve Southern Üniversitesi Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Merkezin Dekanı Prof. Dr. Barbara West Carpenter, Southern Üniversitesi Türkiye Özel Temsilcisi ve Kampüs Globalizasyon Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Osman Kandara, Southern Üniversitesi Türk Dili Hocası Dr. Mehtap Kandara, Southern Üniversitesi Title III Federal Bütçe Direktörü Huey Lawson, Southern Üniversitesi Uluslarası İlişkilerden Sorumlu Merkezin Dekan Yardımcısı, Dr. Nadia C. Gadson-Moses ile Southern Üniversitesi Uluslararası Eğitim Direktörü Christal Carroll-Johnson katıldı.
Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl, projenin hayata geçmesi için çaba gösteren Prof. Dr.Osman Kandara’ya teşekkür ederek, Southern Üniversitesi ile önemli çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ