Zirvede Haber

EMSAN Yeni Evlenecekleri Gönlüne Göre Evlilik Paketi’nde buluşturuyor

EMSAN Yeni Evlenecekleri Gönlüne Göre Evlilik Paketi’nde buluşturuyor

Estetiği fonksiyonellikle buluşturan EMSAN, hazırladığı birbirinden seçkin koleksiyonlarını, yeni evlenecek çiftler için Gönlüne Göre Evlilik Paketi’nde bir araya getirdi. Avantajlı fiyatlarla kalite ve zarafeti buluşturan yemek ve kahvaltı takımları, çatal kaşık bıçak takımları, tencere setleri ile çay, kahve, tost makinesi, mikser, bıçak seti gibi mutfakların demirbaşı olan ürünlerden oluşan paket, yalnızca online alışverişte geçerli!

EMSAN, evlilik hazırlığı sürecinde tatlı bir koşuşturma yaşayanların heyecanına ortak oluyor. Estetiği ve fonksiyonelliği odağına alarak geliştirdiği en seçkin koleksiyonlarıyla birbirinden renkli sofralara imzasını atan EMSAN, “Seç- Beğen-Ekle” ürünlerden oluşan Gönlüne Göre Evlilik Paketi ile yeni evleneceklere yol haritası sunuyor.

Seç- Beğen-Ekle

Farklı zevklere hitap eden alternatifli takımların yer aldığı Gönlüne Göre Evlilik Paketi, “Seç-Beğen-Ekle” seçeneği ile kişiselleştirilebiliyor.

Erişilebilir fiyatlarla tüketicilerle buluşturduğu koleksiyonlarıyla herkesin gönlünden geçen aktörleri sofralara getiren EMSAN, hazırladığı Gönlüne Göre Evlilik Paketi’nde en yeni koleksiyonlarını sofralara taşırken tencere setlerinden mutfakların olmazsa olmazı çay, kahve ve tost makinesine kadar birçok ürünü aynı pakette sunuyor. “Seç-Beğen-Ekle” sloganıyla hazırlanan pakette yer alan koleksiyonlar yeni evlilerin sofralarına şıklık ve kalite kazandırıyor.

Estetik ve fonksiyonellik bir arada

Pakette yer alan 12 kişilik yemek takımlarına eşlik eden 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımıyla kusursuz sofralar kuran EMSAN, çaydanlık, çay, kahve ve tost makinesi, mikser, kek kalıbının ana aktör olduğu en yeni koleksiyonlarıyla da mutfaktan sofralara uzanan yolculuğa estetik ve fonksiyonellik getiriyor.

Yalnızca emsan.com.tr’de geçerli olan Gönlüne Göre Evlilik Paketi’nde yer alan ürünlerin fiyatları 119.99 TL’den başlarken, sepette yüzde 15 indirim de yeni evlenecekleri bekliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ