Zirvede Haber

Yıldız futbolcu Son Heung-min Team ROG’a katıldı

Yıldız futbolcu Son Heung-min Team ROG’a katıldı

ASUS, Team ROG komitesini güçlendirmek üzere Güney Koreli başarılı futbolcu Son Heung-min ile iş birliğine imza attı. Son, oyuncuların dünyasını temsil etmeyi amaçlayan organizasyon Team ROG ile sahada sergilediği yeteneklerini e-sporda da gösterecek.

Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS’un günümüzün en popüler oyunlarında e-spor ekiplerini ve içerikleri yöneten organizasyonu Team ROG, büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından amatör oyuncuların yanı sıra Alan Walker, Loserfruit, Nyjah Huston ve Karl-Anthony Towns gibi alanında en profesyonel isimlerin temsil ettiği Team ROG komitesine son olarak yıldız futbolcu Son Heung-min de katıldı.

16 yaşından beri profesyonel olarak futbol oynayan Güney Koreli Son, Premier Lig’de 2021/22 Altın Ayakkabı ödülünü kazanmasıyla adından oldukça söz ettirmişti.

ASUS, yaptığı açıklamada “ROG (Republic of Gamers) ekibi, dünyanın her yerinden, her kesimden ve birçok farklı alandan birçok yetenekli e-spor oyuncusunu bir araya getiriyor. ASUS ROG, bu kez Güney Koreli futbol yıldızı Son Heung-min’i bu büyüyen girişime davet etmekten gurur duyuyor. Son, futbol sahasında olduğu kadar sanal dünyada da rekabetçi bir oyuncu. ASUS’un ROG girişimiyle ortak bir noktada buluşan Son, her gün şampiyonluk için gösterdiğimiz çabayı sergiliyor. Team ROG’a hoş geldin Son! Bu sadece bir başlangıç” sözlerine yer verirken, Son duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Ürünlerin kalitesinden çok etkilendiğim bu markaya elçi olarak katılmaktan gurur duyuyorum! ROG ile çalışmayı dört gözle bekliyorum ve gelecek projeler için heyecanlıyım.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ