Zirvede Haber

TÜRKİYE & HİNDİSTAN EKONOMİK TİCARİ KÜLTÜREL İŞBİRLİĞİ KONSEYİ VE DERNEĞİ KURULUYOR!

TÜRKİYE & HİNDİSTAN EKONOMİK TİCARİ KÜLTÜREL İŞBİRLİĞİ KONSEYİ VE DERNEĞİ KURULUYOR!

İnsanı Ahmet Kaya tarafından İstanbul’da kuruluyor. Türkiye Başkanlığını İş İnsanı Ahmet Kaya’nın yürüteceği bu dernek, Türkiye ile Hindistan arasında geliştirilebilecek ekonomik, ticari ve kültürel işbirliği süreçlerinde kurucu, ortak, yönetici, danışman, aracılık gibi roller üstlenecek.
Ankara Temsilciliği, YK Üyesi ve Siyasi İlişkiler Baş Danışmanlığını Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler Uzmanı Mehmet Emir Aksoy’un yürüteceği derneğin Hindistan Başkanlığını da Abhigyane Foundation Başkanı Dr. Barkhaa Vershaa’nın yürütmesi bekleniyor.
Dernek, Türk ve Hintli iş adamlarının birbirleriyle güvenilir bir şekilde ticaret yapmalarını, iş ortaklıkları kurmalarını, iki ülke arasındaki ithalat ve ihracat süreçlerini daha verimli ve yüksek hacimde yürütmelerini, iki ülkenin diğer ülkede ticaret yapması, yatırım yapması ve işbirliği yapması. İhtiyaç duyabileceği ticari, hukuki, mali ve bürokratik danışmanlık hizmetlerinin sağlanması gibi faaliyetleri yürütecektir.
Abhigyane Vakfı, yeni kurulan derneğe daimi ortak olarak belirlenmiştir. Sosyal projeler birlikte gerçekleştirilecektir.
Ağır Sanayi, Madencilik, Bilişim, Yazılım ve Robotik, Savunma Sistemleri, Siber Güvenlik, Elektronik, İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri, Tarım, Hayvancılık, Turizm, Sağlık, Eğitim, Gastronomi ve Tesis Yönetim Hizmetleri sektörlerinde öncelikli olarak geliştirilecek iş süreçlerinin yönetimi ve yürütülmesi konusunda ciddi bir insan kaynağına, tecrübeye ve girişimciliğe ihtiyaç duyulacağını belirten Ahmet Kaya birlikte çalışmak üzere tüm vatanseverleri dernek üyeliğine davet ediyor.
Ahmet Kaya, her sektörden İş İnsanları, Sanayiciler, Akademisyenler, Müteahhitlik Şirketleri, Bilişim, Yazılım ve Robotik Şirketleri, Sağlık Yatırımcıları ve İşletmecileri, Eğitim Yatırımcıları ve İşletmecileri, Turizm Yatırımcıları ve İşletmecileri, Demir – Çelik – Maden – Petrol – Gaz – Gübre – Tarımsal Ürünler, Hayvansal Ürünler, Franchise Zincirleri, Tesis Yönetim Hizmet Şirketleri gibi Hindistan’da iş yapmak isteyen, Hindistan’dan gelebilecek muhtemel ortaklık yaklaşımlarına açık olan, Hindistan’a ihracat yapmak isteyen, Hindistan’dan ithalat yapmak isteyen, Hindistan’da inşaat – taahhüt hizmetleri ya da gayrimenkul, enerji, madencilik gibi sektörlerde yatırım yapmak isteyen, Hint yatırım fonlarından kredi ya da yatırım almak isteyen tüm şirketlerin yeni kurulacak bu dernekle birlikte çalışmasının çok yüksek fayda sağlayacağına dikkat çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ