Zirvede Haber

Kestel Belediyesi’nde Mobling mi Var? Personeller Neden Kızağa Çekildi? Neler Oluyor!

Kestel Belediyesi’nde Mobling mi Var? Personeller Neden Kızağa Çekildi? Neler Oluyor!

Haziran 2022 yılında başlattığımız yazı dizisi Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ve ekibini neden rahatsız etti? Kestel Belediyesi’nin kaçakla mücadelesini eleştirilirken Önder Tanır’ın Ankara yolu üzerinde bir firmaya ait olan işyerinin 1 katının kaçak olmasına rağmen yıkılmadığı göz yumduğu ifade ediliyor. Ağlaşan Mahallesi’nde tarla vasfındaki bir araziye 3 tane yüzme havuzlu kaçak villa yapıldığı, kaçağın tespit edilmesine rağmen hiçbir cezai işlemin yapılmadığı, belediyenin suç işlediği vatandaşlar tarafından iddia edildi. Kestel’de son iddia ile birlikte vatandaşlardan da haber merkezlerine kaçak yapılarla ilgili yoğunluklu ihbarlar gelmeye başladı. Ağlaşan mahallesindeki villalar bu haberler sonrası 6 milyondan sonra satışa çıkartıldı. İlçedeki muhalif partilerin temsilcileri ise yayınlanan haberler sonrası Belediye Başkanı Önder Tanır’ı yaylım ateşine tuttu. Muhalefetteki partilerden “Bursa Beton’a ait izinsiz yapılaşma, ilçe içinde kaçak binalardan oluşan gettolaşma” odaklı onlarca açıklama geldi. 

Haberlerimiz ulusal basında da ses getirmeye başladı. Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’dan “Belediyeye yapılan suçlamalara cevap vermek” yerine belediye tarafından buğday üretimini artıracak bir hamle geldi. Tam da bu belediye krizini “Kestelliler unutmaya” başlayacak iken de “Kestel’de 15 yıldır çözüm bekleyen Çataltepe’de yapılan esnaflara ait yıllardır bitirilemeyen işletmeler, hali hazırda yapılmak istenen 5’ci OSB” gündeme geldi. Çıkan haberler sonrası Belediye Başkanı Önder Tanır’dan hiç beklenmeyecek bir hamle geldi.

Kestel Belediye Başkanlığı tarafından üst düzey bazı yöneticiler kızak göreve çektirilerek hem iş yükleri arttırılan hem de mesai saatleri bir iki saat artan memurlar statüsüne dönüştürüldü. Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’ın son rotasyon için vereceği cevap merak konusu!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ