Zirvede Haber

CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan; BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GAZİLERİMİZE İNDİRİM SAĞLAMIYOR.

CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan;  BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GAZİLERİMİZE İNDİRİM SAĞLAMIYOR.

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, 19 Eylül Gaziler Gününde Bursa’da ikamet eden Gazilerin yaşadığı haksızlığı dile getiren bir açıklama yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gazilere verdiği indirimli ulaşım sözünü yerine getirmediğini vurgulayan Özkan, bu yıl da devam eden bu haksızlıktan üzüntü duyduğunu ifade etti.

Buruk Kutlama

CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan;

“Geçen dönem TBMM’ye verdiğimiz soru önergesinde, Bursa’da yaşayan Gazilerin BUDO ve otopark indirimi talebini dile getirdik. Maalesef Ulaştırma Bakanlığı’ndan beklediğimiz cevabı alamadık. Ulaştırma Bakanlığı, Bursa hariç bütün illerde, gazilerin ulaşım ve otopark uygulamasından indirimli olarak faydalandığını iletti. Ancak Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin şirketleri, Gazilere böyle bir hizmet sunmuyor. Gelecek yasama döneminde konuyu tekrar TBMM’ye taşıyacağım. Gazilerimizin arasında uygulanan her türlü ayrımcılığın kaldırılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz,” dedi.

Uludağ Milli Parkı’na Gazilerimiz İndirimli Olarak Giremiyor.

Uludağ Milli Parkı girişinde uygulanan plaka tanıma sistemi (OGS) dolayısıyla Şehit ve Gazi yakınlarının artık kimlik kartları ile girişinin mümkün olmadığına da dikkat çeken Yüksel Özkan, maalesef Gazilerimizin herhangi bir vatandaşımızdan farkı kalmamıştır diyerek Şehit ve Gazi ailelerine yapılan bu uygulamayı doğru bulmadığını belirtti. Bir an önce bu yanlıştan dönülmesi gerektiğini dile getiren Özkan, Gazilerimizin mağduriyetinin giderilmesi gerektiğini vurguladı.

Yüksel Özkan, sözlerini “Gazilerimizin gününü kutluyor, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm Gazileri rahmet ve minnetle anıyorum.” diyerek sonlandırdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ