Zirvede Haber

ŞEVKET ÇORUH’UN “ARKA SOKAKLAR”A VEDASI…

ŞEVKET ÇORUH’UN “ARKA SOKAKLAR”A VEDASI…

Arka Sokaklar dizisi yeni sezona hazırlanırken seyircileri bir hayli üzecek haber geldi. 16 senedir ekranlarda Arka Sokaklar dizisiyle yer alan oyuncunun diziye veda edeceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Şevket Çoruh'un 16 yıl sonra 'Arka Sokaklara' vedası

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar, geçtiğimiz dönem 16. sezonunu tamamladı. Eylül ayında yeni sezonun açılmasıyla ebraber yaz tatilinden yeniden ekranlara dönecek dizilerden biri olan Arka Sokaklar, 17. sezonuyla beraber izleyicisine kavuşacak. Fakat yeni sezon için ortaya atılan bir iddia, dizinin hayranlarını bir hayli üzdü.

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Yiğitcan Ergin ve Şevket Çoruh’un yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda başarılı oyuncu Şevket Çoruh yer almayabilir. Tuğrul Eryılmaz‘ın ‘Düzeyli Magazin’ isimli köşesindeki yazısına göre Şevket ÇoruhArka Sokaklar dizisinden ayrılma kararı aldı. Çoruh’un televizyon ekranları yerine tiyatroya ağırlık vereceği iddia edildi.

2017 yılında Baba Sahne adında tiyatro sahnesi kuran Şevket Çoruh, Taxim adlı oyunda rol alıyor. Yoğun bir iş temposu bulunan Çoruh, oyunun yanı sıra Çakallar Dans 6 filminde de rol alacak.

HOŞÇA KAL MESUT

16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum,

kaçtım, kovaladım.

Mesut‘la son dakikaya kadar ter döktüm.

Bugün bu yolun sonundayım.

Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu‘na, yıllarca

omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki

ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve

ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize

teşekkürler.

“Uzaktan görenler MESUT sanıyor, bir ŞEVKET‘e döndü

benim hayatım…”

Şevket Çoruh

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ