Zirvede Haber

MHP MUDANYA; CHP’li Mudanya Belediyesi, Halk TV ve Tele1’i kolluyor mu?

MHP MUDANYA; CHP’li Mudanya Belediyesi, Halk TV ve Tele1’i kolluyor mu?

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut SEYMENLER; yaptığı yazılı açıklamada; “Basında yer alan haberlere göre CHP’li Belediyelerin Halk TV, Tele 1 ve türevlerini fonladığı iddia ediliyor. CHP’li Mudanya Belediye Başkanı da bu kanalları fonluyor mu?

2021 yılında diğer basın organlarına 3-5 bin lira yıllık ödeyen CHP’li Mudanya Belediyesi Halk TV’ye toplamda yıllık 140 bin lira, Tele 1’e 40 bin lira hizmet bedeli ödemiş. CHP’li Mudanya Belediyesi, Halk TV ve Tele1’i kolluyor mu? Hizmet bedelleri arasında neden bu kadar fark var?

8 senelik başkanlık döneminde şeffalığıyla (!) övünen CHP’li Mudanya Belediye Başkanı her yıl Halk TV ve Tele 1 gibi kanallardan toplamda ne kadar hizmet alımı yaptığını çıksın açıklasın? Diğer basın organlarına ödemelerini de açıklasın ki aradaki farkı görelim.

Emeğiyle, onuruyla, cansiperane Mudanya’nın gündemini tutan Mudanya yerel basının birçoğundan bir lira hizmet alımı yapılmazken, ulusal gündem tutan bu medyalardan büyük miktarda hizmet alımı yapan CHP’li Başkan’ın tutumu etik mi?

Mudanya örneğinden yola çıkarsak; Bursa’da ve tüm Türkiye’de diğer CHP’li belediyelerde Halk TV ve TELE 1 gibi kanallardan geçen sene hangi bedellerde hizmet alımı yapmışlardır. CHP’li belediyelerde bu kanalları destekleme üzerine kurulu bir anlayış, ağ veya strateji mi var?

CHP belediyelerinin amacı sorumlu olduğu yere hizmet üretmek mi, Halk TV ve Tele 1 benzeri kanallara kol kanat germek mi?

Halk TV ve Tele 1 türevi yayın organları ve çalışanları bağımsız gazetecilik mi yapıyorlar yoksa CHP tezlerinin yılmaz savunucuları mı?

Bebek katili terörist Apo’nun heykelini dikeceğiz diyen Selahattin Demirtaş’a oy verdiğini TV’de açıklayan Tele 1 yayın yapan Enver Aysever’den kültürel hizmet alımı yapan CHP’li Mudanya Belediye Başkanının vizyonu bu mu? ” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ